× Hello Holidays

Caută-ți vacanța

Circuite Portugalia 2023 Avion & Autocar - Hello Holidays

1 circuite găsite

Arata tarif

Hello Premium Tours

Special Offer
 Pietele de Craciun din Portugalia | 8 zile - Avion | 2023  Pietele de Craciun din Portugalia | 8 zile - Avion | 2023

Pietele de Craciun din Portugalia | 8 zile - Avion | 2023

  • Date de plecare: 29.11.2023
  • Itinerar: Lisabona - Fatima - Porto - Aveiro - Coimbra - Tomar - Batalha - Nazare - Obidos - Sintra - Cabo da Roca - Cascais
de la 1099 €
1049 € / pers

Portugalia: Tara Navigatorilor si a Fado-ului cu HelloHolidays

Portugalia, tara situata la marginea vestica a Europei, este o destinatie unde ritmurile pasionale ale fado-ului rasuna pe stradutele pietruite si unde mostenirea marinaresca este omniprezenta. Optand pentru o vacanta in Portugalia, vei descoperi plajele sale insorite, vinurile sale recunoscute si orasele sale pline de istorie si cultura. Fie ca planuiesti un circuit Portugalia pentru a te pierde in farmecul Lisabonei sau vrei sa explorezi vechile fortarete si manastiri, aceasta tara are multe de oferit.

Lisabona, capitala, este un oras de pe colinele domoale, unde tramvaiele vechi strabat strazile, avand ca fundal Raul Tejo si podul 25 de Abril. O plimbare prin cartierul Alfama, cu melodiile fado rasunand din taverne, este un adevarat regal pentru simturi.

Dar Portugalia nu este doar despre Lisabona. Orasul Porto, cu raul sau Douro si casele colorate, este centrul vinurilor port. Regiunea Algarve, cu plajele sale stancoase si apele albastre, este un paradis pentru iubitorii de soare si mare. Sintra, cu palatele si gradinile sale feerice, pare desprinsa din basme.

Bucataria portugheza, cu delicii precum "pasteis de nata" (placinte cu crema) sau "bacalhau" (cod), incanta papilele gustative cu arome traditionale.

Daca esti in cautarea unei destinatii unde istoria marinareasca se combina cu o atmosfera vibranta si relaxata, atunci cu HelloHolidays, Portugalia te asteapta sa descoperi comorile sale nesfarsite. Un circuit prin Portugalia va deschide poarta catre un taram cu un mostenire culturala impresionanta, promitand amintiri ce vor dura o viata intreaga.

Calendar plecari circuite

Octombrie 2023
Noiembrie 2023
Decembrie 2023
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am deja oarece vechime în vacanțele pe meleaguri elene dar pot spune ca am vizitat doar o părticică din frumoasa Grecie. Am vizitat atat insule cât și zona de continent. Anul trecut in iunie am reven...

Andreias Gabriela, 16.08.2023 Citeste mai mult

Recomand excursia de o zi, programul respectat în totalitate. Mențiune specială pentru d-na Mihaela Dumitru, ghidul nostru pentru comentariile bine documentate și grija pentru toți turiștii. Sugestie:...

Andrei Vasilescu, 15.08.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn