× Hello Holidays

BUYUK ANADOLU GIRNE HOTEL

Kyrenia, Cipru De Nord, Cipru

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul Uptown Büyük Anadolu Girne este situat la intrarea în Kyrenia, pe versantul Munților Beșparmak din Kyrenia. Cu noua sa imagine modernă și impresionantă, hotelul oferă o facilitate în care oaspeții noștri vor găsi un mediu liniștit și relaxant în timpul vacanței lor, însoțit de vedere la piscină înconjurată de păduri de pini. Oaspeții noștri au posibilitatea să admire priveliști la munte, la mare sau la oraș, în funcție de preferințe. Hotelul este unic în oraș, combinând experiențe locale autentice, design modern și servicii sincere, oferind în același timp liniștea și securitatea cazării într-o stațiune de marcă extrem de faimoasă din Ciprul de Nord.

Localizare

Hotelul se află la o distanță de 1 kilometru față de centrul orașului Girne.
Aeroportul Ercan este la aproximativ 45 de minute de condus cu mașina.
 


Facilități hotel

Oaspeții sunt întâmpinați în hol, care oferă o recepție deschisă nonstop și serviciu de check-out nonstop, precum și facilități de schimb valutar și acces cu liftul la etajele superioare.
Aceștia se pot relaxa în camerele dotate cu televizor, pot savura o băutură la bar și pot lua masa la restaurant.
Călătorii de afaceri vor aprecia comoditatea facilităților de conferințe, iar toți oaspeții se vor bucura de acces la internet wireless.
Serviciile de cameră și spălătorie sunt disponibile la un cost suplimentar.
De asemenea, există parcare gratuită pentru cei care sosesc cu mașina.


Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, telefon cu linie directă, televizor LCD, conexiune la internet, precum și cu un seif (disponibil contra cost) și minibar.
 


Descriere hotel

Hotelul Uptown Büyük Anadolu Girne este situat la intrarea în Kyrenia, pe versantul Munților Beșparmak din Kyrenia.
Cu noua sa imagine modernă și impresionantă, hotelul oferă o facilitate în care oaspeții noștri vor găsi un mediu liniștit și relaxant în timpul vacanței lor, însoțit de vedere la piscină înconjurată de păduri de pini. Oaspeții noștri au posibilitatea să admire priveliști la munte, la mare sau la oraș, în funcție de preferințe.
Hotelul este unic în oraș, combinând experiențe locale autentice, design modern și servicii sincere, oferind în același timp liniștea și securitatea cazării într-o stațiune de marcă extrem de faimoasă din Ciprul de Nord.
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn