× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Deos Mykonos - A Myconian Collection Hotel se află in Mykonos, la mai puțin de 1 km de Plaja din Tourlos, și pune la dispoziție o zonă in aer liber sezonier, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Proprietatea pune la dispoziție un restaurant, precum și un bar. Proprietatea oferă o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in proprietate.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aerul, birou, cafetieră, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat, terasă și baie proprie cu duș. Deos Mykonos - A Myconian Collection Hotel are anumite unități cu vedere la mare, iar fiecare cameră este dotată cu un balcon. La Deos Mykonos - A Myconian Collection Hotel, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Zona este populară pentru ciclism, iar acest hotel de 5 stele pune la dispoziție inchiriere de mașini.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de acest hotel se numără Plaja Agia Anna, Muzeul de Arheologie din Mykonos și Portul Vechi Mykonos. Cel mai apropiat aeroport este Aerportul Mykonos, situat la 2 km de Deos Mykonos - A Myconian Collection Hotel.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn