× Hello Holidays

ELAMIR BEACH BUNGALOW

Kemer, Antalya, Turcia

  • 5

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Toți oaspeții care se cazează în casele tip bungalou au acces la toate facilitățile oferite de Hotelul Elamir Resort, situat chiar la intrarea în Kemer, într-un cadru unde Munții Taur întâlnesc marea turcoaz a Mediteranei. Acest hotel proaspăt inaugurat își propune să furnizeze o gamă variată de servicii de înaltă calitate pentru o vacanță de neuitat. Priveliștea impresionantă a munților împreună cu vegetația verde, însorită în timpul zilei, oferă o atmosferă relaxantă. Casele noastre tip bungalou, care emană romantismul pe timp de noapte sub cerul plin de stele și sub lumina lunii care se reflectă în Marea Mediterană, vă așteaptă cu brațele deschise, stimați oaspeți.

Facilități camere

Camerele sunt dotate cu facilități moderne, incluzând duș, sistem de aer condiționat și televizor LCD.
 


Localizare

Hotelul este localizat la o distanță de 2,5 km de centrul orașului Kemer, iar Aeroportul Antalya se află la o distanță de 90 km.


Facilități hotel

 Hotelul pune la dispoziție o serie de facilități pentru a asigura o experiență completă și plăcută pentru oaspeții săi, inclusiv piscină, piscină pentru copii, lobby bar, bar, pool bar, beach bar, restaurant, baie turcească, saună, masaj, centru de fitness, lift, snack bar, restaurant à la carte, programe de animație, sală de jocuri, tenis de masă, sală de biliard și internet cafe.


Descriere hotel

Toți oaspeții care se cazează în casele tip bungalou au acces la toate facilitățile oferite de Hotelul Elamir Resort, situat chiar la intrarea în Kemer, într-un cadru unde Munții Taur întâlnesc marea turcoaz a Mediteranei. 
Acest hotel proaspăt inaugurat își propune să furnizeze o gamă variată de servicii de înaltă calitate pentru o vacanță de neuitat. Priveliștea impresionantă a munților împreună cu vegetația verde, însorită în timpul zilei, oferă o atmosferă relaxantă.
Casele noastre tip bungalou, care emană romantismul pe timp de noapte sub cerul plin de stele și sub lumina lunii care se reflectă în Marea Mediterană, vă așteaptă cu brațele deschise, stimați oaspeți.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn