× Hello Holidays

Europa Centrala - Polonia - Germania - Cehia - Slovacia

Varsovia, Polonia

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Europa Centrala - Polonia - Germania Cehia - Slovacia autocar 11 zile

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), pe ruta Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu- Sebes – Deva - Arad.  Sosire si cazare la Budapesta. Turul de oras al capitalei ungare va cuprinde: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Optional croaziera pe Dunare cu cina inclusa. Cazare hotel 3*.

Ziua 2. BUDAPESTA – BANSKA BYSTRICA – CRACOVIA
Vom servi micul dejun, dupa care pornim apoi spre Banska Bystrica unde facem un scurt tur al cochetului oras, cu ale sale stiluri arhitectonice diverse si ne oprim la Piata Eliberarii Nationale si al sau Monument,  Citadela si zidurile fortaretei. Plecam mai departe spre Polonia si ne oprim in Cracovia, vechea capitala regala a Poloniei, situata pe malurile raului Vistula.  Vizitam orasul vechi, parte a patrimoniului cultural UNESCO, Biserica Sf Maria, Castelul Regal, Catedrala si Universitatea. Cazare hotel 3* Cracovia.

Ziua 3. CRACOVIA – AUSCHWITZ – CATOWICE – CZESTOCHOWA –VARSOVIA
Dupa micul dejun plecam spre Auschwitz, pentru a vizita cel mai mare lagar Nazist de concentrare de pe teritoriul Poloniei. Continuam calatoria noastra cu Catowice, renumita pentru minele sale de carbuni. Facem un popas la Czestochowa, capitala spirituala a Poloniei, unde vizitam Manastirea Paulina Jasna Gora. Ne indreptam apoi spre Varsovia, unde ajungem spre seara, cazare hotel 3*.

Ziua 4. VARSOVIA
Mic dejun. Ziua aceasta este dedicata descoperirii capitalei, incepem periplul nostru cu orasul vechi, Castelul Regal, vizitam Piata Centrala, Catedrala Barbicana si Catedrala Sf Ioan, apoi mergem pe Drumul Regal presarat cu numeroase biserici si palate, inclusiv Biserica Sfintei Cruci- unde se afla urna cu inima lui Chopin. Vedem Palatul si parcul Lazienki, apoi mergem spre palatul Wilanow, un minunat exemplu de arhitectura baroca. Optional dupa amiaza urcam in Palatul Culturii si Stintei, de pe terasa caruia putem sa admiram o superba priveliste panoramica asupra orasului. Cazarea hotel 3* Varsovia.

Ziua 5. VARSOVIA – MAZURIA - CASTELUL MALBORK
Dupa micul dejun plecam spre nordul Poloniei, pe traseu ne oprim in regiunea Mazuria, aici in mijlocul Landului celor 1000 de Lacuri, Hitler si-a stabilit cartierul general si si-a petrecut aici 800 de zile in timpul celui de-al doilea razboi mondial si tot aici a scapat de atentatul din 1944. Dupa o vizita ghidata in “Viziuna Lupului” ne continuam programul cu o vizita la Castelul Malbork, construit de Cavalerii Teutoni in Evul Mediu, cea mai mare fortareata construita din caramida, care s-a pastrat pana in zilele noastre. Castelul a fost renovat si interiorul contine expozitii interesante. Dupa o vizita de aproximativ 2 ore ajungem in cursul serii la Elblag – cochetul oras recuperat de Polonia dupa cel de-al doilea razboi mondial, cazare hotel 3*.

Ziua 6. GDANSK – SOPOT - GDYNIA
Mic dejun. Ne delectam cu o zi pe malul marii, incepem cu Gdansk – considerat cel mai frumos oras de la Baltica -descoperim comorile arhitecturale ale orasului, intr-un tur pietonal in centrul vechi – Primaria, Curtea lui Arthur, Muzeul Chihlimbarului, pentru a continua cu Sopot – recunoscuta statiune spa si Gdynia – orasul modern in care vom vizita portul si Catedrala Oliwa cu a sa orga impresionanta.  Seara sosim la Poznan cazare hotel 3*.

Ziua 7. POZNAN – BERLIN
Mic dejun, dimineata vizitam Piata Veche, Primaria, Muzeul de istorie, Muzeul instrumentelor muzicale, biserica parohiala- o impresionanta cladire in stil baroc. Plecam apoi spre Berlin, tur panoramic de oras – Poarta Brandenburg, Alexanderplaz, Domul, Muzeul Tehnicii Germane. Seara cazare hotel 3*.

Ziua 8. BERLIN – DRESDA – PRAGA
Mic dejun. Program liber in partea vestica a Berlinului, apoi optional Postdam si vizita la Sansoucci. Continuam cu  Dresda, unde vizitam  Muzeul  Zwinger,  Muzeul  Albertinum,  Frauenkirche,  Catedrala  curtii,  Cortegiul  printilor,  Opera  Semper,  Fantana  holerei.  Seara tarziu, sosim la Praga, cazare hotel 3*.

Ziua 9. PRAGA
Vom servi micul dejun, dupa care vom incepe turul capitalei cehe: Manastirea Loreta; Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sfantul Vit,Ulita de Aur, Cartierul Mala Strana cu biserica Sfantul Nicolae, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Dupa amiaza program liber si optional cina traditionala cu degustare de beri. Cazarea hotel 3* Praga.

ZIUA 10. PRAGA – BRNO – BRATISLAVA – BUDAPESTA
Dupa micul dejun plecam spre Budapesta dar vom face si cateva scurte vizite in Brno (Catedrala Sf. Petru si Pavel, Piata Primariei Vechi) si in Bratislava (Biserica Incoronarii Maria Tereza, partea veche a orasului si o plimbare pe faleza Dunarii). Optional, la finele zilei cina cu program la Borkatakomba. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 11. BUDAPESTA – BUCURESTI
Dupa servirea micului dejun vom porni spre Bucuresti. Sosirea va avea loc seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn