× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

In zona de afaceri din Doha, la 10 minute de mers pe jos de Souq Waqif, Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și Souq Waqif oferă cazare de 4 stele, o piscină in aer liber și o terasă la soare cu șezlonguri.

Camerele cu aer condiționat oferă acces gratuit la Wi-Fi, TV prin satelit și minibar. Fiecare oferă o baie modernă cu săpunuri și loțiuni gratuite.

Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și restaurantul de la Souq Waqif, La Brasserie, servește un bufet variat de mancăruri internaționale la micul dejun, pranz și cină și oferă, de asemenea, un meniu à la carte. La Villa, oaspeții pot savura preparate din bucătăria mediteraneană cu vedere panoramică la Doha.

Pentru relaxare, The Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și Souq Waqif oferă o saună. Sala de sport are oglinzi pe toată lungimea și echipamente de fitness moderne. Personalul de la recepția deschisă nonstop poate ajuta la organizarea de excursii locale.

Printre obiectivele din apropiere se numără Muzeul de Arte Islamice, aflat la 4 minute de mers cu mașina și Parcul Al Bidda, la 2,5 km de Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și Souq Waqif. Parcarea gratuită este disponibilă la hotel.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

Am fost astazi 26.05.2024 în aceasta excursie draguta.. ghidul nostru dl Munteanu "Duracel" a facut ca aceasta zi sa fie minunată. Felicitari multiple????????????????????????????

Sorin Popovici, 26.05.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn