× Hello Holidays

Vila Fox Valley..

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

ox Valley * * *   , una din cele mai deosebite unitati de cazare din Predeal,   iese in evidenta datorita  amplasamentului, in mijlocul naturii, la cota 1200, pe strada Trei Brazi,  dar si prin spatiul generos de care se bucura atat la exterior cat si la interior.
Datorita faptului ca in jur nu sunt alte proprietati  locatia a fost gandita pentru a oferi serviciile specifice unui hotel intr-un cadru mai relaxant, mai prietenos.   Astfel la  proprietate veti beneficia de servicii de cazare, mic dejun- bufet  continental,   acces WiFi gratuit,  grdin cu foisor, loc de grtar, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita sau inchiriere ATV ( serviciu extern).
Proprietatea este compusa din  2 imobile, o  vila cu 9 spatii de cazare si o cabana de tip family. 
Vila are 7 camere duble, 2 apartamente, living, dinning si bucatarie iar la exterior  foisor, gratar, loc de joaca pentru copii, gradina verde cu sezlonguri, terasa  si parcare. 
Cabana are 2 camere duble si o baie, la etaj, bucatarie, dining si living la parter. La exterior gasiti o terasa cu barbeque. 
Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, minibar racitor, incalzire centrala,  bai private cu dus, articole de toalet gratuite, papuci de casa si  halat de baie . 
Oaspetii nostri se pot bucura de aerul curat si de priveliste asupra padurii si a muntilor in gradina, pe terasa amenajata special pentru relaxare sau in balconul camerei. 
Din respect pentru oaspetii nostri  permitem petrecerile private numai daca se rezerva proprietatea integral,  vila si cabana.  
In  zon pot fi practicate diverse activitti precum drumetii, ciclism,  plimbari cu ATV, jogging, ski  sau snowboard.  In apropierea locatiei exista trasee pentru drumetii cu ATV sau la picior.  Strada Trei Brazi este punct de promenada pentru turisti fiind cea mai frumoasa zona de plimbare  prin padure dar si pentru ca se intersecteaza cu multe trasee.
Cel mai apropiat restaurant se afla la 800 de metri in directia orasului iar la gar se poate ajunge in 4 minute cu masina La 1 km de proprietate se gseste un Fun Park de aventura.  Centrul statiunii Predeal se afl la 5 km.  Partia de ski Clabucet este la aproximativ 6 kilometri si este accesibila cu masina. Parcarea la partie este contracost! 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Ursuletul

Ursuletul

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 02.04.2024

de la 1166 Lei/pers.

Hotel Elexus - NOU

Hotel Elexus - NOU

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 1205 Lei/pers.

Elexus Boutique - NOU

Elexus Boutique - NOU

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun (bufet) / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 692 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn