× Hello Holidays

Caută-ți vacanța

2 hoteluri găsite

Arata tarif

LAGUNA HOLIDAY RESORT (Agios Spyridon) (C)

Agios (Saint) Spiridon, Corfu, Grecia

LAGUNA HOLIDAY RESORT - 4*
The all-inclusive Laguna Holiday Resort enjoys a waterfront setting in Agios Spyridon in the north of Corfu, just 50 m from the beautiful sandy beach and about 38 km...

Vezi detalii

Mare Blue Beach

Agios (Saint) Spiridon, Corfu, Grecia

  • 1
  • 4
  • 1 noapte / All Inclusive / Transport
  • tarif cu taxe, valabil pentru plecarea 15.10.2022

53€ / pers

Daca iti doresti sa te bucuri de apa si plajele minunate ale Greciei te asteptam sa calatoresti alaturi de noi!

Foarte multi turisti aleg o vacanta achizitionand doar cazare in Grecia si acest lucru se datoreaza preturilor accesibile, calitatii serviciilor, peisajelor poveste si a tavernelor cu mancaruri traditionale, delicioase. Unitatile de cazare din Grecia cu care agentia noastra colaboreaza sunt indeaproape verificate si atent alese de expertii nostri. Oferim toate conditiile pe care le doresti pentru un concediu de neuitat.

O vacanta in Grecia este ideala pentru cei care iubesc sa stea la plaja, sa inoate, sa practice nautice, dar si pentru cei care vor sa se bucure de frumusetea naturii vizitand. Plajele spectaculoase, apa limbede, nisipul fin, mancarurile traditionale delicioase sunt perfecte pentru o vacanta reusita. Unitatile noastre de cazare din Grecia sunt in permanenta verificate de specialistii nostri in turism si in permanenta aducem imbunatari asupra ofertelor pe care vi le punem la dispozitie. Rezerva acum o unitate de cazare in Grecia si nu vei regreta! Cazarea in Grecia este o varianta de petrecere a concediului intr-un cadru insorit, placut si relaxant. Te vei intoarce acasa odihnit, incarcat cu multa energie. 

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!