× Hello Holidays

Caută-ți vacanța

  • {{{ errors }}}

Sejururi Albena, Bulgaria

0 vacanțe găsite

Arata tarif

Cautarea nu a returnat niciun rezultat.

De ce sa alegi o vacanta Albena 2021?

Albena este cea mai apropiata statiune turistica din Bulgaria de pe litoralul Marii Neagre, este situata  in nord-estul Bulgariei, la numai 12 km de Balchik si 30 km departare de Varna. Cel mai apropiat si rapid mijloc de acces la un sejur Albena il reprezinta Aeroportul International Varna.
In trecut intre anii 1913-1940 aceasta era situata de fapt pe teritoriul Romaniei, in Dobrogea de Sud.
In anul 1969 aceasta a fost construita special ca si statiune turistica intr-un mod unic si unitar. Acest paradis ecologic este alcatuit din numeroase hoteluri situate chiar pe tarmul Marii Negre, cu acces direct  la plaje. Rasariturile si apusurile sunt magice pentru ca vacanta Albena sa fie una ideala.  
In cadrul statiunii regasim astazi 21 de plaje pe o distanta de 5 km cu latime de 150 m, premiate cu Blue Flag pentru puritatea si modul de ingrijire al apei si nisipului. Cei ce aleg  sejururile Albena 2021 pot opta pentru orice gama de servicii, incepand cu cele normale pana la all inclusive sau ultra all inclusive. In cadrul celor 43 de hoteluri dotate modern statiunea dispune de o capacitate de 20 000 de locuri de cazare. 

Care sunt principalele atractii ale sejururilor Albena?

In cadrul micului paradis regasim atractii potrivite tuturor categoriilor de varsta. Ai posibilitatea sa participi la numeroase activitati sportive, dar de asemenea poti opta si pentru bowling sau echitatie.
In cadrul vacantelor Albena 2021 din ofertele noastre turistii pot alege locul in care considera ca le sunt satisfacute in cel mai placut mod nevoile. Cei care isi doresc sa se bucure de soare alaturi de o carte captivanta pot alege dintre cele peste 6000 de volume din noua si unica Biblioteca de Vacanta din Europa. Iubitorii atractiilor mai energice isi pot petrece zilele traversand toboganele unuia dintre cele mai mari parcuri de distractie acvatica de pe teritoriul Bulgariei.
Iar in final, pentru iubitorii de descoperiri exista 2 rezervatii foarte interesante: Rezervatia Naturala Baltata si Rezervatia Arheologica Yailata (57 km). De asemenea, poti opta pentru pachete cu excursii de o zi in Varna, Balchik sau Cap Kaliakra. 
Trebuie sa incerci cel putin o data aceasta destinatie de vis, promitem ca multitudinea atractiilor si unicitatea locului iti vor usura alegerea vacantei data viitoare.

Agentia de turism Hello Holidays iti pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru o vacanta de neuitat!

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!

Solicita oferta