× Hello Holidays

Mare del Sol

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

  • 7
  • 2
  • Autocar
Grabeste-te! Inca 7 de persoane se uita
Acum 107 minute a fost cea mai recenta rezervare

Hello Holidays EXCLUSIVE 

Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Mare Del Sol este o vila cocheta, situata la aproximativ 70m de plaja cu nisip si vine în întâmpinarea oaspeților cu servicii tipic grecești, potrivite unei vacanțe relaxante.

INFO UTILE

Studio
Studioul reprezinta unitatea de cazare formata din camere duble, triple si/sau cvadruple, care ofera baie proprie si chicineta utilata pentru prepararea micului dejun sau a diverse gustari (exista exceptii unde chicineta este pozitionata in afara camerei). Camerele studiourilor sunt, de regula, mai spatioase fata de cele ale unitatilor de cazare standard.

Self-catering (Autogospodarire) / Room-Only (doar cazare)
Studioul/vila nu asigura mesele, insa au in dotare chicineta utilata cu minimul necesar si ofera posibilitatea de a va prepara diferite gustari/ceai/cafea. Unitatile care functioneaza in regim de self-catering, nu asigura curatenia pe durata sejurului, ci doar la sosire si la plecare (exceptie facand unitatile de cazare unde este specificat altceva), nu se dau prosoape / cosumabile (sapun, hartie igienica, saci de gunoi, detergent de vase etc.).

Chicineta
Bucatarie de mici dimensiuni, utilata cu minimul necesar: chiuveta, plita (cu maxim 2 ochiuri), frigider/racitor (frigider de dimensiuni mici fara congelator), tacamuri, pahare/cani, oala/ibric. Chicineta NU se poate folosi pentru prepararea mancarurilor gatite, aceasta este exclusiv pentru a prepara ceva mai rapid (ceai/cafea, supe instant, legume, paste) in niciun caz pentru prajeli sau pentru a face mancare care necesita mult timp de preparare si al carei miros poate deranja ceilalti turisti aflati in unitatea de cazare. Folosirea chicinetei pentru prajeli (peste, carne etc.) este strict INTERZISA si orice abatere de la aceasta regula poate fi penalizata de proprietarul unitatii de cazare. Unele unitati de cazare asigura bucatarie exterioara.

Clasificare unitate de cazare
Reprezinta o diferentiere din punct de vedere al calitatii serviciilor si facilitatilor oferite. Unitatile de cazare sunt clasificate in functie de legislatia tarii in care se afla. In Grecia, studiourile/vilele sunt clasificate in chei, iar hotelurile si aparthotelurile in stele. Numarul de stele/chei, difera in functie de fiecare unitate de cazare. Unitatile de cazare EXCLUSIV Hello Holidays sunt vizitate si verificate de personalul agentiei iar clasificarea acestora este confirmata de agentie in functie de serviciile si facilitatile oferite de acestea, fiind semnalate cu simbolul “SOARE”.

*Economy Rooms (in cazul ofertelor cu acest tip de camera)
Economy / Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) - sunt camere limitate ca numar, au perioade de vanzare diferite si beneficiaza de reduceri speciale. Ele ofera aceleasi conditii de cazare ca restul camerelor din oferta, doar ca, in unele situatii pot aparea anumite inconveniente cum ar fi: pozitionarea in zone nefavorabile (de exemplu: cladiri anexe, parter, pe colt, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fara balcon sau pot avea vederea obstructionata.


Recomandare

De ce îți recomandăm această cazare?
✓ Situat aproape de mare
✓ Camere spatioase si luminoase
✓ Aproape de zonele de interes turistic

 


Descriere

Studio Mare del Sol isi intampina turistii cu o ambianta calda, oferind liniste si confort oaspetilor sai.  Este potrivit atat pentru persoanele dornice de distractie cat si pentru familiile cu copii.


Localizare

Mare del Sol este situat in Paralia Katerini la aproximativ 70m de plaja amenajata cu umbrele si sezlonguri gratuite (consumatia la bar fiind obligatorie) si la cateva sute de metri de centrul statiunii, unde se gasesc tavernele si barurile din zona.


Facilități camere

Camerele studioului au chicineta utilata, mini frigider, TV, grup sanitar cu dus, balcon, AC (contra cost - se achita la receptie, la check-in), internet Wi-Fi. Curatenia, prosoapele si lenjeria se asigura doar la check-in.


Facilități studio

Studio Mare del Sol pune la dispozitia turistilor o mica curte exteriora si o sala de asteptare.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

 Sejur Grecia - Paralia Katerini | Paralia Beach Boutique Hotel - 7 nopti autocar

Sejur Grecia - Paralia Katerini | Paralia Beach Boutique Hotel - 7 nopti autocar

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

  • 7
  • 3
  • 7 Nopti / Breakfast / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 06.09.2024

de la 418 €/pers.

 Sejur Grecia - Paralia Katerini | Philippos Hotel - 7 nopti autocar

Sejur Grecia - Paralia Katerini | Philippos Hotel - 7 nopti autocar

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

  • 7
  • 3
  • 7 Nopti / Breakfast / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 31.05.2024

de la 338 €/pers.

 Sejur Grecia - Paralia Katerini | Panorama Inn - 7 nopti autocar

Sejur Grecia - Paralia Katerini | Panorama Inn - 7 nopti autocar

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

  • 7
  • 1
  • 7 Nopti / Breakfast / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 17.05.2024

de la 330 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn