Sus

Inca nu ai gasit destinatia ideala pentru vara? Ce spui de Grecia? Grecia este una dintre cele mai apreciate destinatii pentru vacanta nu doar din Europa, ci si din lume, iar noi romanii avem norocul de a ajunge relativ repede in aceasta tara. Pentru a scapa de orice grija in privinta vacantei, iti recomandam sa alegi sejururi Grecia 2022 cu autocarul, iar in continuare iti vom explica de ce. 

Scapi de grija transportului

Concediul ar trebui sa fie 100% pentru relaxare, ori un drum pana in Grecia, in care conduci nu va incepe tocmai bine. In functie de destinatia pe care o alegi, drumul va dura minim 12 ore, iar daca vei merge in varf de sezon, este foarte posibil sa mai adaugi minim 2-3 ore la coada, la vama. Acest lucru te va obosi foarte tare, mai ales daca doar tu vei conduce. Pentru a scapa de grija transportului, alege un sejur cu autocarul, de la Hello Holidays. 

Platesti un pret mult mai mic pentru drum 

Stii si tu ca pretul pentru combustibil a crescut enorm in ultimul timp, asa ca alegand un sejur cu autocarul, vei putea sa faci economie. Avand in vedere ca pretul combustibilului se imparte la mai multe persoane, iti vei da seama ca a fost cea mai buna alegere. Astfel, bugetul alocat vacantei se va micsora si de banii economistiti vei putea sa mai adaugi cateva zile sejurului sau sa ii folosesti in alt scop. 

Nu mai cauti personal cel mai bun itinerariu 

Daca esti o persoana careia nu ii face placere sa planifice vacanta, ci doar prefera sa se relaxeze, atunci un sejur cu autocarul este pentru tine. Nu va mai trebui sa cauti cel mai bun itinerariu, cel mai scurt drum, sa te gandesti ca poate pe anumite portiuni se lucreaza si asa mai departe. Toate aceste griji vor fi date uitarii. Tot ce va trebui sa faci este sa te prezinti la ora si la locul intalnirii cu grupul si sa nu uiti crema de protectie solara acasa, pentru ca vacanta ta sa nu fie umbrita de arsuri solare. 

Dupa ce ti-am prezentat aceste motive, este vremea sa iti recomandam si cateva sejururi excelente, la preturi foarte bune. Primul este in Insula Thassos, mai exact la Golden Beach. Este un sejur de 7 nopti, cu autocarul, la Soti Studio de 3 stele. Imprejurimile sunt incantatoare, studioul fiind situat in centrul statiunii, la doar 50 m de plaja. 

Ce spui de Riviera Olimpului? Mai exact statiunea Paralia Katerini. Iti prezentam un Sejur Grecia – Paralia Katerini la Hotel Corali de 2 stele. Este un sejur de 7 nopti, cu autocarul, ce include mic dejun. Hotelul este situat la doar 20 ml de plaja, asa ca vei putea merge oricand doresti, fara a mai pierde timp pe drum. 

Daca ti-au placut aceste sejururi, te asteptam pe site sau in agentii pentru a le rezerva.