Sus

Nu ai mers inca la mare anul acesta? Nu iti face griji: Hello Holidays iti vine in ajutor si iti recomanda sejururi in Grecia. Aceasta tara este una dintre preferatele turistilor romani si nu numai si ai numeroase motive sa o vizitezi. In continuare, iti prezentam cateva argumente pentru care sa alegi sejururi Grecia 2022 de la Hello Holidays, iar daca te vom convinge, te asteptam pe site sau in agentii. 

Vizitezi destinatii mai putin cunoscute 

Grecia este o tara minunata, cu sute, daca nu chiar mii de locuri in care poti petrece timp de calitate. Fiecare plaja are propria poveste si fiecare mic sat pescaresc abia asteapta sa fie descoperit de turisti. Astfel, iti recomandam sa descoperi cat mai mult din Grecia, dar nu doar zonele foarte turistice. Spre exemplu, dacă iti doresti relaxare, poti opta pentru Pelion, Tolo sau Evia. Sunt destinatii de o frumusete iesita din comun, mai putin cunoscute fata de Thassos spre exemplu, dar pe care le vei adora. 

Preturi excelente

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca in Grecia poti merge intr-o vacanta cu preturi excelente. Astfel, dacă iti faci griji in privinta bugetului, uita de acest aspect. Spre exemplu, un sejur pe Riviera Olimpului, la Olympic Beach, Christina Palace Studio, costa doar 177 euro/persoana, iar pretul include si transportul cu autocarul. Nu-i asa ca este o super oferta? Pe site-ul Hello Holidays vei mai gasi si alte oferte asemanatoare. 

Doar iti faci bagajele si pleci in vacanta

Timpul liber nu este de partea noastra de cele mai multe ori, iar organizarea unei vacante poate fi destul de stresanta daca nu stii exact unde si ce sa cauti. Cel mai bine este sa lasi organizarea vacantei in mainile specialistilor. Astfel, pentru a petrece un sejur de neuitat, apeleaza cu incredere la Hello Holidays. Doar iti faci bagajele si pleci in vacanta.

Poti alege orice tip de transport 

Poti alege transport cu autocarul, ceea ce inseamna ca te vei prezenta la un loc de intalnire si din acel moment va incepe vacanta, transport cu avionul sau transport individual. Pentru a scapa de toate grijile, cel mai bine este sa alegi transport cu autocarul. Astfel, altcineva o sa conduca in locul tau, nu iti vei mai face griji in legatura cu taxele pentru autostrada si alte taxe ce trebuie platite. Vei putea dormi pe drum, avand in vedere ca autocarele sunt foarte confortabile si vei ajunge la destinatie gata pentru distractie. 

Rezervi vacanta de oriunde te-ai afla 

Bineinteles, trebuie sa mentionam si faptul ca poti rezerva vacanta de oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de un dispozitiv ce se conecteaza la internet si sa accesezi site-ul Hello Holidays. Cum ar fi sa rezervi vacanta perfecta in pauza de masa de la munca? Nu-i asa ca suna bine? 

Asadar, daca planuiesti sa vizitezi Grecia anul acesta, alege cele mai bune sejururi de la Hello Holidays. Te vor uimi