Sus

Februarie este cu siguranta luna indragostitilor, luna cadourilor, dar si a vacantelor romantice. Iar daca esti genul de persoana care nu se multumeste decat cu un buchet de flori si o cina in oras, atunci o vacanta in doi este alegerea potrivita!
Am facut un top al destinatiilor favorite pentru aceasta perioada si regasiti mai jos cateva dintre acestea:
👉 Parisul este cu siguranta o alegere inspirata pentru a petrece cateva zile de poveste. O plimbare pe malul Senei, cafenelele luminate feeric, preparatele traditionale si un pahar de vin rosu sunt ingredientele perfecte care sa iti ofere cele mai frumoase amintiri de vacanta. Turnul Eiffel domina intregul oras, iar privelistea din varful acestuia catre Champs-Élysées sau Arcul de Triumf este una spectaculoasa!
👉 Roma te  va face cu siguranta sa-i simti magia dupa o plimbare de seara si o cina romantica la unul dintre restaurantele de langa Fontana di Trevi. Pentru ca este calda, ademenitoare si primitoare este destinatia ideala pentru indragostitii de orice varsta. Cand vine vorba despre romantism poti alege sa te pierzi printre stradutele inguste din cartierul Trastevere, sa te relaxezi la una dintre terasele din Piata Navona sau sa iti pui o dorinta aruncand un banut in Fontana di Trevi.
👉 Venetia este o destinatie irezistibila pentru indragostiti! Te imbie cu zile si nopti pline de emotie si locuri unice: alege o plimbare romantica cu gondola pe canalele largi, admira porumbeii din Piata San Marco si incheie cu o imbratisare sau un sarut sub Puntea Suspinelor. Venetia este cu siguranta orasul pentru vacante in doi!
👉 Praga sau orasul celor 100 de turnuri te va impresiona prin grandoare si farmec ca-n povesti. O plimbare in centrul medieval sau pe marile bulevarde, un tur cu vaporasul pe raul Vlatva sau o cina in centrul istoric vor face ca vacanta ta sa fie una de neuitat.
👉 Budapesta este unul dintre cele mai frumoase orase europene pe care orice cuplu ar trebui sa il viziteze. Puteti incepe vacanta cu o plimbare romantica pe malul Dunarii sau pe faimoasele poduri. Un concert, un spectacol de opera sau balet, o noapte la club sau chiar o zi petrecuta spa sunt printre putinele motive pentru care Budapesta este un oras dedicat indragostitilor.