Sus

Pasionat sau nu de calatorii, fiecare dintre noi a avut la un moment dat senzatia de a evada din agitatia cotidiana si de a pleca intr-o minivacanta sau de a-si prelungi weekend-ul. Si cui nu-i plac vacantele lungi? Atunci cand timpul nu iti permite, insa, un astfel de capriciu, ramane valabila optiunea unui city-break. Poate fi momentul oportun de a scapa de problemele de la birou, de regulile zilnice si de a-ti incarca bateriile pentru o noua perioada.

Asadar, fa-ti bagajele si alege un loc nou pe care vrei sa il descoperi!
Inainte de a porni la drum este necesar sa iei in calcul cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa ai o vacanta linistita, pe masura asteptarilor tale:
 
✌ Incearca sa alegi intotdeauna o perioada mai putin aglomerata si nu in plin sezon. Te va ajuta atat sa iti reduci considerativ bugetul, cat si sa eviti cozile si agitatia de la principalele obiective turistice pe care iti vei dori sa le vizitezi.
 
✌ Planifica in avans si pregateste-ti din timp „to do list-ul”, tocmai pentru ca timpul pe care il vei avea la dispozitie este relativ scurt, iar asta te va ajuta sa fii eficient si sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Tine cont de asteptarile partenerului sau partenerilor de calatorie, puneti-va de acord, astfel incat, la finalul calatoriei sa aveti amintiri frumoase impreuna, de care sa va reamintiti cu drag, peste ani!
 
✌ Alege o cazare care sa fie aproape de mijloacele de transport cu care vei vrea sa te deplasezi, verifica online si vezi care sunt optiunile de transport in orasul in care vei dori sa ajungi sau cauta city pass-uri, le vei gasi in majoritatea oraselor europene.
 
✌ Prioritizeaza ceea ce este important pentru tine si pune pe primul loc lucrurile pe care iti face placere sa le faci. Plimba-te mult, viziteaza cele mai frumoase muzee, mananca la restaurantul favorit si fa fotografii inspirate!
 
✌ Si desigur, foloseste doar un bagaj mic care sa contina doar lucrurile esentiale. Daca reusesti sa te limitezi doar la un bagaj de mana ar fi ideal pentru ca vei reusi sa scurtezi si timpul petrecut in aeroport, in asteptarea bagajului.
 
Exploreaza, descopera, traieste experiente si sentimente noi. Nu uita aparatul foto, ochelarii de soare si mai ales, nu uita sa zambesti!😊