Sus

Turcia este una dintre destinatiile preferate ale turistilor de pretutindeni. Turistii romani au avantajul de a ajunge foarte repede in aceasta destinatie excelenta, avand in vedere amplasarea relativ apropiata de tara noastra. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre statiunile pe care le poti vizita in perioada urmatoare in Turcia si cateva sejururi Turcia 2022.  

Statiunea Bodrum 

Bodrum este considerata a fi una dintre cele mai elegante si boeme statiuni, ideala pentru toti turistii care isi doresc sa se relaxeze si sa uite de toate grijile. Orasul are o istorie indelungata, in vremurile apuse fiind cucerit de catre Alexandru Cel Mare, insa nu distrus, datorita frumusetii zonei. Bodrum se afla intr-o zona pitoreasca a Turciei, pe o peninsula si iti ofera numeroase obiective turistice pe care le poti vizita, incepand cu plaje superbe si pana la vestigii istorice. Bodrum este renumita pentru viata de noapte. 

Astfel, pentru Bodrum, iti recomandam un sejur de 7 nopti, cu autocarul, la Dragut Point North, de 3 stele, in regim all-inclusive. Suntem siguri ca aici vei petrece un sejur de vis si ca te vei intoarce dintr-o vacanta in care ai stiut exact ce inseamna relaxarea. 

Statiunea Didim 

Didim este una dintre cele mai apreciate statiuni din Turcia, unde se gaseste unul dintre cele mai mari temple antice din lume, respectiv Templul lui Apollo. Didim este situata pe coasta Marii Egee si este faimoasa pentru amplasarea deosebita. Ca localizare, Didim se situeaza intre Izmir si Bodrum, mai exact in provincia Aydin. Ce este interesant de mentionat la aceasta statiune este clima, putin mai calda decat in restul Turciei, astfel ca in luna mai, temperaturile deja ating aproximativ 35 de grade. Asa cum am mentionat deja, una dintre cele mai frumoase atractii turistice din Didim este Templul lui Apollo. Neaparat sa vizitezi si Calea Sacra. 

Daca ti-am atras atentia cu aceasta statiune si vrei sa o vizitezi, atunci iti recomandam un Sejur Turcia la Didim, de 7 nopti, cu autocarul. Cazarea este la Garden of Sun Hotel de 5 stele, cu regim all inclusive. Vei beneficia si de asistenta turistica, pe langa cazare si transportul cu autocarul. 

Antalya 

Cum puteam sa uitam de Antalya? Antalya este considerata ,,capitala turismului” din Turcia, deoarece se bucura de mai bine de 300 de zile insorite pe an, nisip foarte fin si ape cristaline. In zona se regasesc inca vestigii istorice bizantine si romane, ce te vor uimi cu frumusetea lor. In apropiere de Antalya, se gasesc plajele Lara si Konyaalti. 

Recomandarea noastra pentru aceasta zona superba este un Sejur la Alanya, mai exact la Diamond Hill Resort de 5 stele. Este un sejur de 7 nopti, cu avionul, in regim ultra all-inclusive. Pachetul turistic include si transportul cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica. 

Daca aceste sejururi iti surad, atunci te asteptam cat mai curand pe site pentru a le rezerva sau poti veni in una dintre agentiile noastre din Bucuresti.