Sus

Unde iti petreci Revelionul anul acesta? Stim ca la prima vedere ar putea fi prea devreme pentru aceasta intrebare, insa de cate ori nu ti s-a intamplat sa iti dai seama ca ai ajuns in preajma Anului Nou si nu ai vreun plan? Pentru a preveni aceasta situatie, iti recomandam sa iti faci planuri de timp, pentru un Revelion de vis. 

Pe site-ul Hello Holidays vei gasi numeroase oferte revelion 2022-2023 dintre care poti alege. Si iti mai spunem un mic secret: au preturi excelente, astfel ca bugetul tau nu va avea de suferit. Alege pachetul care ti-a atras cel mai mult atentia si cu siguranta vei incheia anul intr-o atmosfera de vis, alaturi de persoanele dragi tie. 

Una dintre cele mai populare destinatii pentru Revelion este Turcia. Daca ai vizitat pana acum aceasta tara superba, probabil stii ca sezonul turistic este foarte lung in unele zone (peste 300 de zile insorite), astfel incat petrecerea Revelionului in aceasta locatie va fi o experienta de neuitat. Acestea fiind spuse, in continuare iti preentam cele mai bune oferte pentru un Revelion in Turcia. 

Incepem cu recomandarea unui pachet turistic in Kusadasi. Mai exact, un sejur de 7 nopti cu autocarul, iar cazarea principala (4 nopti) se va face la Hotel Palm Wings Ephesus de 5 stele, in regim all-inclusive. Pachetul turistic mai include si alte 3 nopti de cazare la hoteluri de 3 stele, cu mic dejun inclus. De asemenea, ai posibilitatea de a alege excursii optionale pentru a vizita cat mai mult din zona. 

Din Kusadasi ne indreptam spre Antalya, o locatie incantatoare chiar si iarna. Suntem siguri ca o sa te impresioneze aceasta destinatie si daca nu ai mai fost aici, iti vei dori sa revii si vara. Astfel, iti recomandam un Sejur in Belek. Este un sejur de 5 nopti, iar transportul se realizeaza cu avionul. Aceasta oferta turistica include 5 nopti de cazare, transport cu avionul,  transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport, asistenta turistica si mese in regim all-inclusive. Nu-i asa ca suna foarte bine? Pentru alte detalii despre preturi si ce include acasta oferta, intra pe site-ul nostru! 

Nu puteam sa uitam si de statiunea considerata cea mai luxoasa din Turcia: Lara. Daca iti doresti sa ajungi aici, atunci alege un pachet turistic pentru un sejur de 5 nopti cu avionul, la Aska Lara Resort SPA, cu regim all-inclusive. Acest pachet turistic include transport cu avionul, cazare, asistenta turistic si transfer de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport. 

Acestea fiind spuse, ai toate motivele sa alegi un pachet turistic pentru un Revelion de vis in Turcia. Te vei bucura atat de o noapte de neuitat, cat si de excursii in care vei descoperi cat mai mult din cultura acestei tari si vei putea vizita cele mai populare obiective turistice. Te asteptam pe site-ul Hello Holidays si in agentii.