Sus

Chiar daca Revelionul pare destul de departe, ar fi bine sa incepi sa iti faci planuri de pe acum pentru noaptea dintre ani. Daca vrei sa petreci 31 decembrie in afara tarii, ar fi bine sa te grabesti, deoarece ofertele din acest moment sunt cele mai bune, avand in vedere ca vorbim despre early booking. Nu stii unde sa petreci revelionul de anul acesta? Avem recomandarea perfecta pntru tine: Turcia. Astfel, vei petrece un Revelion superb, in tara in care s-a inventat ospitalitatea in turism. In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva oferte revelion 2022-2023 de la Hello Holidays pentru Turcia. 

In cazul in care adori sa mergi cu avionul, preferand confortul de a ajunge la destinatie intr-un timp scurt, atunci nu vei putea refuza un Sejur Turcia – Side. Acesta dureaza 5 nopti, cu plecare din data de 29.12.2022, iar cazarea se va face la Royal Alhambra Palace, un hotel de 5 stele, in regim ultra-all-inclusive. Aceasta oferta include cazarea, transportul cu avionul, taxele de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport. 

Ce spui de una dintre cele mai luxoase destinatii din Turcia? Este vorba despre statiunea Lara, ce arata impresionant in orice sezon. Astfel, iti recomandam un sejur de 5 nopti de cazare la Delphin Be Grand Resort Lara, de 5 stele, in regim ultra all-inclusive. Suntem convinsi ca privelistea te va cuceri, iar zona o sa ti se para fermecatoare, avand in vedere numeroasele posibilitati de distractie. 

Daca nu ai vizitat pana acum statiunea Belek, Revelionul va fi momentul potrivit sa o descoperi. Este considerata una dintre cele mai romantice statiuni din Turcia, iar noi iti recomandam un sejur de 5 nopti la Spice Hotel & SPA. Transportul cu avion, cazare in regim ultra all-inclusive, taxele de aeroport incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica sunt incluse in pachetul turistic. 

In cazul in care preferi transportul cu autocarul, atunci nu trebuie sa iti faci griji, deoarece avem oferte exceptionale. In primulr rand, iti recomandam un sejur la Istanbul, mai exact un pachet Revelion Istanbul 2023, de 5 zile. Acesta include transportul cu autocarul, 4 nopti de cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, ghid insotitor si cateva vizite. De asemenea, in functie de preferintele si disponibilitatea ta, poti achizitiona diverse excursii optionale, astfl incat sa vizitezi cat mai mult din acea zona superba. 

Nu puteam sa nu iti recomandam si statiuna Kusadasi. Aceasta este celebra pentru viata de noapte si posibilitatile de distractie la orice ora: sporturi nautice, terase, cluburi, baruri si multe altele te asteapta in sezonul estival. Chiar si iarna, aceasta este o statiune pe care nu ai cum sa o ratezi. Iti recomandam un sejur de 7 nopti cu autocarul, in care vei vizita numeroase obiective turistice din Turcia. 2 nopti le vei petrece in Istanbul, 4 in Kusadasi si 1 in Canakkale. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca le vei alege pentru a petrece un Revelion de vis!