Sus

Iti propunem in continuare un articol amuzant si interesant, in acelasi timp. Uneori, oamenii sunt atasati de anumite obiecte sau animale pe care companiile aeriene si politia de frontiera nu le considera tocmai in deplina legalitate pentru a fi transportate. Iata cateva dintre cele mai ciudate lucruri pe care cativa pasageri au incercat sa le transporte cu avionul.

O broasca testoasa intr-un hamburger

Dl. Li din China tinea foarte mult la animalul sa de companie – o broasca testoasa. Asa ca a pus-o intr-un hamburger si a incercat sa se imbarce intr-un zbor catre China. Miscarile din burger au fost insa detectate de controlori, in ciuda domnului Li, care insista ca nu au de vazut altceva decat un hamburger.

7 serpi si 3 broaste testoase ascunse in pantaloni

Un barbat a incercat sa se imbarce la Miami, avand pungi cu serpi si broaste testoase ascunse in pantaloni, dar a fost retinut cand a ajuns la scanarea corporala. Angajatii aeroportului au descoperit ca avea ascunse in pantaloni pungi de plastic in care erau serpi si testoase. Animalele au fost confiscate de Departamentul pentru Protectia Animalelor, iar pasagerul, arestat.

O sabie cu laser din Star Wars

Peter Mayhew, actorul care l-a interpretat pe Chewbacca in Star Wars, se intorcea la locuinta sa din Texas, cand a fost oprit pe aeroportul din Denver pentru ca avea in bagaj o sabie. Autoritatile s-au sfatuit daca obiectul reprezinta sau nu o amenintare. In cele din urma, s-au gandit ca un cunoscut actor american nu o sa deturneze un avion, inarmat cu o sabie cu lumina.

Un ursulet de plus umplut cu arme

Un american a incercat sa se urce in avion cu o arma si munitie ascunse in ursuletul de plus al baietelului sau de 4 ani. A fost insa oprit, jucaria, confiscata, iar dupa cateva minute de interogatoriu, celor doi li s-a permis sa isi continue calatoria.

Un pui de tigru

O femeie din Thailanda nu a gandit cu atentie planul de a transporta un pui de tigru in valiza, cu avionul. L-a sedat si l-a pus in valiza, alaturi de jucarii de plus in forma de tigrisori. Nu s-a gandit insa la un lucru: la scanare se vede ca tigrul viu are… oase. Cand puiul de doua luni a fost descoperit de autoritati, femeia a spus ca este bagajul altcuiva si ca nu stia ce se afla inauntru. Puiul a fost luat de centrul de salvare a animalelor.

]]>