Sus

Se apropie sezonul estival si nu stii unde iti petreci concediul? Daca acesta este si cazul tau, avem cateva sugestii care cu siguranta iti  vor atrage atentia. Ce parere ai de litoralul bulgaresc? Daca nu ai avut ocazia sa iti petreci vacanta aici pana acum, suntem convinsi ca iti va placea. Iti propunem, în continuare, cateva optiuni de sejururi Bulgaria 2023, oferite de Hello Holidays.

Elenite 

Daca vrei sa iti petreci sejurul intr-o stațiune mai retrasa si cu un aer boem, Elenite este alegerea perfecta. Se afla intre Burgas și Varna, la doar 10 km nord de Sunny Beach, o alta statiune foarte indragita. Elenite este un sat de vacanta care cuprinde o plaja mare si multe spatii verzi. Aceasta poate fi alegerea ideala pentru o vacanta eco-moderna. In urma cu multi ani, in stațiune existau numai vile cu studiouri, dar acum se pot gas si hoteluri de lux. Aici poti petrece o vacanta relaxanta, departe de agitatia unei statiuni foarte populare. 

Noi iti sugeram un pachet turistic Sejur Bulgaria – Elenite, la Royal Bay Elenite, pentru 7 nopti, cu transport cu autocarul. Aceasta oferta include 7 nopti de cazare all inclusive la un hotel de 4 stele, asistenta turistica si bineinteles, transport cu autocarul.

Nisipurile de Aur 

Plajele din statiunea Nisipurile de Aur sunt cele mai populare din Bulgaria, de aceea este cunoscută drept Perla litoralului bulgaresc. Denumirea sa provine de la nisipul fin si spectaculos de pe plaja. O legenda veche de sute de ani spune că denumirea statiunii  a fost data de actiunile unui grup de pirati. Acestia au ingropat o comoara pe faleza unde se afla astazi statiunea, iar aurul din comoara s-a transformat in nisip fin si frumos colorat de-a lungul timpului. Este important de mentionat ca aceasta statiune se afla in Parcul National Nisipurile de Aur.

Daca vrei sa petreci vacanta aici, iti recomandam un Sejur Bulgaria – Nisipurile de Aur la Prestige Hotel & Aquapark pentru 5 nopti, cu transport cu autocarul. Pachetul turistic este foarte atractiv, deoarece include 5 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele cu regim all inclusive, transport cu autocarul si asistenta turistica.

Sunny Beach 

Nu puteam sa nu iti recomandam si una dintre cele mai populare destinatii turistice din Bulgaria. Sunny Beach este alegerea preferata a turistilor de toate varstele, deoarece iti ofera oportunitatea să îți petreci sejurul așa cum îți dorești. Sunny Beach dispune de locuri unde poti sa iti petreci vacanta in liniste, locuri unde te poti distra la maxim, locuri speciale pentru familiile cu copii, astfel incat si cei mici sa se poata distra, dar si parintii sa se poata relaxa. Chiar si cei care doresc o vacanta romantica pot alege Sunny Beach.

Daca decizi sa alegi această destinatie, poti sa optezi pentru un sejur de 7 nopti la Balaton Hotel, cu autocarul. Pachetul turistic include 7 nopti de cazare, mese in regim all inclusive si asistenta turistica.

Prin urmare, daca iti doresti ai o vacanta de neuitat vara aceasta, alege cu incredere litoralul bulgaresc.