Sus

Vara se apropie cu pasi repezi, astfel incat trebuie sa te hotarasti unde vei petrece o vacanta de neuitat. Iti doresti sa mergi la munte si sa explorezi numeroase trasee, bucurandu-te de cel mai curat aer si de o vacanta in care imbini relaxarea cu antrenamentul? Sau iti doresti o vacanta la mare, unde te poti relaxa in voie si te poti bucura de nisipul fin, de apa perfecta pentru inot si de sporturi nautice? Avem o propunere si mai buna! De ce sa nu alegi o destinatie care imbina si marea si muntele? Aceasta destinatie este Grecia, iar in continuare iti vom prezenta cateva motive pentru care merita sa te indragostesti de aceasta tara si sa iti doresti sa revii in fiecare an.

Poti petrece fiecare zi de vacanta pe o alta plaja 

Daca detii un autoturism personal sau daca inchiriezi unul in Grecia, te vei putea bucura de plaje diferite in fiecare zi. Poti alege plaje mai populate sau plaje mici, retrase, de o frumusete aparte. Partea buna este ca in unele situatii, nici nu vei parcurge o distanta foarte mare intre plaje, astfel ca nu vei obosi pe drum. 

Bucatarie delicioasa 

Toata lumea adora bucataria greceasca. Este o combinatie deosebita de gusturi si partea cea mai buna este faptul ca toate ingredientele sunt proaspete. Pestele si fructele de mare sunt pescuite in fiecare dimineata, astfel ca te vei bucura de cele mai bune gusturi si de prospetime. In plus, experienta de la tavernele grecesti este unica si nu o vei putea uita prea curand. 

Preturi excelente 

Cu toate ca Grecia este una dintre cele mai populare statiuni nu doar din Europa, ci din intreaga lume, aici venind anual turisti de la mii de kilometri distanta, preturile sunt excelente. Nu este deloc o statiune scumpa si te vei putea bucura de sejururi Grecia 2022 pentru care nu va trebui sa economisesti prea mult. Spre exemplu, poti rezerva un Sejur Grecia – Sarti, la Klio Studio (Halkidiki), de 7 nopti cu autocarul. Pretul este de 129 euro/persoana si include 7 nopti intr-o unitate de cazare tip studio, amplasat la doar 100 m de plaja, clasat cu 3 stele si transportul cu autocar. 

Care sunt statiunile in care poti rezerva sejururi prin Hello Holidays? 

In cazul in care ti-am starnit curiozitatea despre Grecia, trebuie sa stii ca poti rezerva un sejur de neuitat in una dintre urmatoarele statiuni: Halkidiki, Riviera Olimpului, Skopelos, Alonissos, Skiathos, Evia, Pelion. La fiecare dintre acestea exista oferte cu transport individual, cu transport cu autocarul sau cu transport cu avionul, astfel ca poti alege orice ti se potriveste. Tot ce ai de facut pentru a petrece un sejur de vis in Grecia este sa intri pe site-ul Hello Holidays si sa iti alegi vacanta preferata. De asemenea, daca doresti, poti veni si in una dintre agentiile Hello Holidays pentru a afla care este vacanta care ti se potriveste cel mai bine.