Sus

Nu-i asa ca si tu abia astepti vacanta de vara? Este cea mai asteptata perioada din an, deoarece te poti relaxa si poti sa te bucuri de cele mai frumoase experiente. Cei mai multi oameni prefera sa isi petreaca vacanta de vara la mare. Trebuie sa recunoastem ca nimic nu se compara cu senzatia oferita de nisipul fin, de apa calduta a marii si de sunetul inconfundabil al valurilor. Dimineata te poti relaxa la plaja, ziua poti explora imprejurimile si te poti delecta cu preparate delicioase ale bucatariei locului unde vei petrece vacanta, iar seara poti petrece timp de calitate asa cum vrei. Fie poti merge intr-un club, poti participa la o petrecere pe plaja, poti alege sa te relaxezi la SPA si asa mai departe. Posibilitatile sunt numeroase. 

Dintre destinatiile perfecte pentru vara, Grecia este mereu in topul preferintelor romanilor si nu numai. Este locul in care ospitalitatea localnicilor se imbina perfect cu frumusetea naturii si cu o bucatarie exceptionala. Multi turisti spun ca nimic nu se compara cu ospitalitatea greceasca. Astfel, cei care viziteaza aceasta tara nu se simt ,,turisti”, ci pentru cateva zile, simt ca apartin locului, iar acest sentiment este foarte rar intalnit. De aceea, Grecia este destinatia preferata a milioane de turisti din lumea intreaga. 

Avand in vedere toate acestea, am pregatit cele mai bune oferte pentru sezonul estival din 2022. Pe site-ul nostru vei gasi numeroase oferte pentru sejururi Grecia 2022, care includ toate tipurile de transport: individual, cu autocarul sau cu avionul. Daca iti doresti sa nu iti faci griji pentru nimic si doar sa te relaxezi, chiar si pe drum, iti recomandam transportul cu autocarul. Astfel, tot ce ai de facut este sa te prezinti la locul de intalnire si te bucuri de drumul pana in Grecia. In continuare, iti prezentam 3 oferte turistice de luat in calcul pentru anul acesta. 

Prima oferta este pentru Riviera Olimpului, Paralia Katerini. Iti recomandam un Sejur de 7 nopti, cu autocarul, la Yakinthos Hotel, de 3 stele, cu mic dejun inclus. Este un hotel cochet, amplasat la doar 250 m de plaja si care are o gradina incantatoare. In imediat apropiere a hotelului se gasesc numeroase taverne, baruri si magazine, toate avand specific grecesc. 

Ramanem in zona Rivierei Olimpului si iti recomandam si statiunea Olympic Beach. Este un sejur de 7 nopti, cu autocarul, la Christina Palace Studio, de 3 stele. Nu sunt incluse mesele in pachetul turistic, insa la doar 200 m de Studio, se afla numeroase taverne, cafenele si magazine si vei putea sa descoperi mai bine bucataria greceasca. 

Insula Thassos este una dintre cele mai apreciate din Grecia, asa ca daca mergi pentru prima data in aceasta tara, iti recomandam destinatia si iti garantam ca te vei indragosti de tot ceea ce inseamna ,,cultura si ospitalitatea greceasca”. Astfel, iti prezentam o oferta turistica in exclusivitate pentru Hello Holidays. Un sejur de 7 nopti cu autocarul, la Studio Nefeli, in Skala Potamia. Este o oferta ideala chiar si pentru familiile care au copii. 

Daca ti-au placut recomandarile noastre, te asteptam pe site pentru a rezerva sejurul ideal!