Sus

De cate ori nu ai auzit intrebarea ,,unde petreci Revelionul”? Probabil ai observat si tu ca intrebarea aceasta o primesti chiar din prima luna a noului an, nu neaparat in luna decembrie. Astfel, daca nu stii unde sa petreci Revelionul indiferent daca mai sunt cateva saptamani sau luni pana la finalul de an, poti alege intotdeauna un pachet turistic de la Hello Holidays. Iti prezentam in continuare cateva dintre motivele pentru care o astfel de oferta este exact ce ai nevoie cand nu stii ce sa faci de Revelion. De asemenea, pe site vei gasi oferte de revelion 2022-2023 de nerefuzat. 

Descoperi destinatii turistice 

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa auzi despre o anumita destinatie turistica si sa vrei sa cauti mai multe detalii. Sau sa te intrebi daca ai putea petrece Revelionul acolo. Multe dintre destinatiile de vara sunt eexcelente si pentru anul nou. Spre exemplu, Grecia. De cate ori nu ti-ai dorit sa o vizitezi mai pe indelete, insa numarul mare de turisti nu ti-a permis? Este una dintre cele mai frumoase destinatii, indiferent de anotimp. Sa mai mentionam si Turcia? Sau probabil nu stiai ca anumite destinatii mai putin cunoscute sunt incantatoare iarna, cum ar fi Skopje. 

Economisesti timp pretios 

Chiar daca nimic nu se compara cu planificarea unei vacante, nu toti oamenii au timpul necesar. Uneori, cautarea destinatiei, a cazarii si a biletelor de avion poate fi destul de meticuloasa. Sa nu mai spunem si de planificarea unui itinerariu. Astfel, chiar daca este o experienta deosebita, lasa totul in mainile specialistilor, care te vor ajuta sa economisesti timp. In loc sa pierzi cateva zile planificand vacanta de Revelion, alege sa stai langa cei dragi. De restul se ocupa Hello Holidays. 

Cost mai mic 

Daca ai mers pana acum intr-o vacanta organizata de o agentie de turism, probabil ai observat ca ai platit mult mai putin fata de calculul pe care l-ai facut pentru organizarea inidividuala. Avand in vedere ca zborurile si camerele de hotel sunt rezervate cu mult timp inainte, pretul este mult mai mic decat ai reusi tu sa il obtii, chiar si pentru perioade aglomerate cum este Revelionul. 

Mai putine griji 

Daca pana acum ai avut doar vacante fara griji, te poti considera o persoana norocoasa. Multi turisti s-au intalnit cu situatii neplacute, cum ar fi camere de hotel care nu semanau cu ceea ce au rezervat online, zboruri anulate sau plata unui pret mai mare la destinatie. Pentru a scapa de astfel de griji, alege un pachet turistic care iti va oferi doar surprize placute. 

Te bucuri de vacanta ideala 

De cele mai multe ori, poate nu stii unde ti-ai dori sa petreci Revelionul. Discutand cu un reprezentant Hello Holidays, vei primi cele mai bune oferte si vei constata ca ti-au fost ghicite gandurile si dorintele. 

Asadar, ai toate motivele sa alegi un pachet turistic de la Hello Holidays pentru Revelion!