Sus

Ti-ai facut planul pentru vacantele din 2023? Daca nu, nu mai sta pe ganduri. Daca rezervi din timp, te vei bucura de preturi early booking si de cele mai frumoase vacante. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre ofertele pe care le poti rezerva de la agentie de turism Hello Holidays! 

Sejur in Bulgaria 

Incepem prin a-ti recomanda un sejur in superba Bulgarie. Tara vecina cu Romania este alegerea multor turisti pe timp de vara, datorita ospitalitatii, calitatii serviciilor si preturile de nerefuzat. Sa mai spunem si de apa marii, nisipul fin si de numeroasele atractii turistice de pe litoralul bulgaresc? Astfel, recomandarea noastra este un Sejur Bulgaria – Nisipurile de Aur, la Prestige Hotel & Aqua Park, de 5 nopti, cu autocarul. Nisipurile de Aur reprezinta cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, asa ca neaparat trebuie sa mergi si tu, macar o data. 

Circuit Macedonia de Nord 

Ai fost vreodata in Macedonia de Nord? Daca nu, atunci este cazul sa rezervi acest sejur si sa te bucuri de unele dintre cele mai frumoase privelisti de pe continent. Este un circuit de 4 zile, cu autocarul, iar in aceasta perioada te bucuri de un pret special la achizitionarea lui. Itinerariul este: Bucuresti – Sofia – Skopje – Kosovo – Pestera de Marmura – Manastirea Gracanica – Pristina- Ohrid – Canionul Matka – Veliko Tarnovo – Bucuresti. Chiar daca sunt 4 zile, te vei bucura la maximum de aceasta vacanta si vei ramane cu amintiri frumoase. 

Senior Holidays 

La Hello Holiays, ne dorim ca toata lumea sa se bucure de vacante deosebite, astfel ca am lansat si programul pentru seniori. Sunt circuite si sejururi gandite astfel incat sa fie usor accesibile seniorilor, din toate punctele de vedere. Un astfel de exemplu este un Program Seniori Toscana, de 8 zile, cu avionul. Este un program fara limita de varsta si de asemenea fara taxe suplimentare pentru non-seniori. Itinerariul este unul de vis: San Marino – Bologna – Luca – Pisa – Siena – San Gimignano – Cinque Terre – Florenta – Elba. In pretul programului sunt incluse biletele de avion dus intors, cu un bagaj mic de mana si unul de cala, de maximum 20 de kg, 7 cazari cu mic dejun si ghid insotitor din partea agentiei. 

Oferte de Paste  

Nu stii unde sa petreci Pastele? Ce spui de Turcia? Aceasta tara este superba in orice anotimp si cu siguranta te va uimi si in perioada primaverii. Iti recomandam un circuit turistic cu autocarul, de 5 nopti, in regim ultra all – inclusive, in Didim, mai exact la Aquasis De Luxe Resort and SPA, de 5 stele. Suntem siguri ca va fi un concediu reusit si relaxant, avand in vedere ca te poti bucura si de spa.

Acestea sunt doar cateva exemple de oferte turistice pe care le poti rezerva pe site-ul nostru. Te asteptam si in agentii pentru a afla ce vacanta ti se potriveste.