Sus
Hotel Ambrosia

Stim de ce iubim Bodrum. Cunoscut in Antichitate ca Halicarnas, el gazduia Mausoleul lui Mausol, una dintre Cele Sapte Minuni ale Lumii. Ruinele le putem vedea si astazi, dar motivele pentru care vrem sa vizitam orasul abia aici incep. Castelul Sfantului Petru (ridicat in secolul XV de catre Cavalerii Ospitalieri), teatrul antic, portul, bazarul… toate fac din Bodrum o destinatie fascinanta si mereu surprinzatoare.
Dar, dupa atata explorare, stim ca nu ne dorim altceva decat o cina copioasa, un pahar de vin bun si un pat moale. Cerem prea mult daca vrem sa inotam putin intr-o pisicina sau daca alegem sa ne relaxam o zi la plaja, departe de aglomeratia orasului? Ei bine, exista un loc de vis care le ofera pe toate.
Plaja privata a hotelului
Hotel Ambrosia se afla in Bitez, ceea ce inseamna ca veti fi la doar 7 kilometri de Bodrum. E o distanta insignifanta, in conditiile in care hotelul va pune la dispozitie transferuri private catre oras.
Decorat cu mult bun gust, Ambrosia devine, inca din primele clipe, un sanctuar pentru confort si relaxare. Clasificat cu 4 stele, el se mandreste cu cea mai mare plaja privata din localitate. Marea Egee va fi la picioarele voastre, la propriu. Va veti putea bucura de ea de cand va treziti pana la asfintit si, daca doriti, mult dupa aceea…
Bitez este considerat o zona ideala pentru windsurfing si yachting; in 2004, Hotel Ambrosia a ajutat la organizarea Competitiei Internationale de Sailing, astfel ca iubitorii sporturilor nautice vor fi incurajati sa-si puna pasiunile in practica. Alte distractii marine pe care hotelul le pune la dispozitie includ schiul nautic, barca banana sau hidrobicicletele.
Priveliste din camera
Poate, dintr-un motiv sau altul, plaja nu va va surade intr-o anumita zi, asa ca va puteti relaxa la piscina. Daca veniti cu familia, trebuie sa stiti ca cei mici au si ei o piscina, toata numai a lor. In timpul acesta, membrii pesonalului va pot servi cu bautura si mancare, asa ca nu fiti timizi si abordati-i. Sunt mai mult decat amabili, iar jobul lor este sa se asigure ca aveti parte de vacanta perfecta.
Daca vreti sa ramaneti in forma chiar si pe timpul vacantei, hotelul este dotat cu o sala de fitness moderna, cu saune, o baie turceasca, jacuzzi si un salon de masaj.
Uitati de masa in oras, caci Hotel Ambrosia va pune la dispozitie trei restaurante si trei baruri diferite (unul din ele se afla chiar pe plaja). Fie ca aveti nevoie de o cafea turceasca dimineata, fie ca doriti o cina copioasa, nu veti fi dezamagiti de calitatea serviciului si a mancarii. Puteti incerca celebrele bucate si deserturi turcesti sau multe alte feluri internationale, preparate cu aceeasi atentie si grija pentru gusturile clientului. Daca sunteti intr-o vacanta romantica, nu uitati sa luati si o sticla de vin in camera.
Restaurantul Artemisia
Hotelul Ambrosia va rasfata cu serviciile de calitate, cu activitatile variate si cu gastronomia delicioasa. Avand cel mai bun raport calitate / pret din Bitez, este locul in care veti vrea sa reveniti cand vi se va face dor de Bodrum.
In continuare, sa vedem si ce spun turistii despre Hotelul Ambrosia:

“Am fost aici de 14 ori, ma voi intoarce in septembrie, iubesc acest hotel si iubesc Bitez.” Wim, Olanda
“Serviciu excelent, personal prietenos, zona ingriita, plaja draguta, mancare delicioasa!!” Pavel, Ucraina
“M-am maritat in apropiere, am avut receptia aici… Considerand ploaia torentiala chiar dinaintea nuntii, au facut o treaba extraordinara cu scurgerea apei care se stransese pe pamant… si au oferit saluri tuturor doamnelor…  un hotel fabulous!” Dawn, Marea Britanie