Sus

Pentru cei mici si pentru cei mari avem o propunere plina de magie: veniti cu noi la intalnirea cu spiridusii lui Mos Craciun. Nu, nu e in Laponia si nici peste mari si tari, ci la doar cateva ore de Bucuresti: la Curtea de Arges.

La fabrica de globuri de la Curtea de Arges mesterii sticlari si decoratori lucreaza si decoreaza sute de mii de podoabe din sticla in fiecare an. Baghetele de sticla sunt aduse din Ungaria si Germania, iar dupa ce sunt transformate in globuri de vis pornesc in toate colturile lumii: de la Japonia, pana in America si Noua Zeelanda. Vedeti in acest filmulet cat suflet si implicare sunt puse in fiecare globulet.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=vj-aKjcyIu8[/embed]

Globurile sunt confectionate numai din sticla, deoarece mesterii considera ca este un material pur, simbolul curateniei sufletesti, iar materialele si tehnicile aditionale sunt cu adevarat deosebite: glitter, luster, diamantina, aur coloidal, pictura in relief.

Iata doar cateva dintre modelele lucrate cu atat de mult drag.

Picture230002Picture3800171 Picture250004

Daca vreti sa vedeti micile bijuterii si sa ii cunoasteti pe magicienii care le picteaza, va invitam in excursia de o zi la Curtea de Arges. Veti avea ocazia sa comandati globuri personalizate cum doriti, cu numele persoanelor dragi, un mesaj de sarbatori sau o forma deosebita.

DSCF6726 DSCF6768 Picture550034 Foto-globuri-site-024

]]>