Sus

Istanbul @betches.com Istanbulul te fascineaza cu ale sale minarete inalte, pe fiecare din cele 7  dealuri pe care se inalta orasul, se afla cate o moschee imperiala. Orasul te cucereste pe deplin atunci cand iti incepi periplul pe bulevardele largi sau stradutele inguste incarcate de istorie. Printre case vechi, extrem de pitoresti, se strecoara moschee, locasuri de cult diverse, mii si mii de magazine, restaurante si cafenele decorate in stil traditional si zeci de turisti din intreaga lume.

Istanbul_Turkey_@whitecase.com
Votat in 2014 ca destinatie turistica de top, de catre milioane de vizitatori, s-a clasat inaintea unor orase cunoscute ca Paris, New York, Roma si Londra. Capitala a trei mari imperii – roman, bizantin si otoman, Istanbulul te invita sa-i cunosti trecutul, printr-o  plimbare in centrul istoric ce te poarta intr-o calatorie memorabila in timp. Te invitam sa vizitezi Moscheea Albastra – simbolul orasului, Agia Sofia, Palatul Topkapi sau bucura-te de o impresionanta priveliste panoramica asupra orasului, urcand in vechiul turn Galata, datand din anul 1348.
moschee@gazetadinvest.ro
Si daca timpul iti permite, socializeaza cu negustorii turci, intr-una dintre cele mai vechi piete acoperite din lume – Marele Bazar, ce insumeaza 5000 de magazine, insiruite pe 60 de strazi, loc ce atrage zilnic intre 250.000 – 400.000 de vizitatori. bazar Si ca o ultima sugestie, delecteaza-te cu deliciile gastronomice intr-unul dintre cele 50 de restaurante pescaresti din zona Kumkapi sau cu o romantica croaziera pe Bosfor. Daca vrei sa te bucuri de o vacanta unica in viata ta, cu iz oriental, vino cu noi sa cunosti orasul dintre cele doua lumi, Istanbul. Agentia noastra iti ofera city-break-uri la preturi foarte avantajoase, cu plecari pe toata perioada anului. Asadar, alatura-te echipei noastre si haide sa pasim impreuna pe urmele lui Suleyman Magnificul.]]>