Sus

Sigur esti si tu de acord ca vara ar trebui sa dureze mai mult de 3 luni. In fiecare an, luna septembrie este una de nostalgie, in care amintirile inca proaspete iti fac dor de mare, de caldura soarelui de vara si de lenevit pe sezlong. Daca nu ti-a trecut dorul de vara si daca simti ca nu mai poti astepta pana anul viitor, avem o propunere ideala pentru tine: alege un sejur in Hurghada. Pe perioada toamnei, temperaturile sunt destul de ridicate, inregistrandu-se constant peste 25 de grade, ceea ce inseamna ca te poti bucura de plaja, de apa perfecta pentru inot si de nisip fin sub talpi. In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva oferte pentru sejururi Hurghada, pe care nu ai cum sa le refuzi. 

Pentru o vacanta in care relaxarea este la ea acasa, neaparat trebuie sa alegi un sejur all inclusive. Astfel, iti recomandam un Sejur Egipt – Hurghada la Caves Beach Resort. Este un resort de 5 stele, in care te vei bucura de regim all-inclusive timp de 7 nopti. Transportul se realizeaza cu avionul. Acest resort este unic prin arhitectura sa. Camerele sunt amenajate in stil ,,pestera”, iar piscina, curtea si fatada hotelului par desprinse din filmele si desenele animate cu actiunea plasata in Epoca de Piatra. Cu siguranta va fi o experienta deosebita sederea la acest hotel. 

De la un sejur intr-un cadru de poveste trecem la un sejur intr-un resort elegant, excentric am putea spune. Astfel, iti recomandam un sejur de 7 nopti la Bellagio Beach Resort & Spa. Resortul se afla chiar pe malul Marii Rosii, ceea ce iti ofera acces rapid la plaja privata si o priveliste de care nu te vei satura prea usor. Este un resort pentru toata lumea, avand in vedere ca exista si locuri de joaca amenajate pentru copii, astfel incat parintii sa se poata relaxa in voie. Pachetul turistic include transportul cu avionul, mesele in regim all-inclusive, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica. 

O experienta deosebita poti avea si daca alegi un sejur de 7 nopti la Titanic Beach Spa and Aqua Park, de 5 stele. Este situat la doar 10 km de aeroport si a fost deschis in anul 2007. Complexul este inconjurat de gradini superbe si este plasat chiar pe malul marii. De asemenea, trebuie sa mentionam ca in cadrul resortului exista si un aqua park ce va asigura distractia pentru intreaga familie. 

Pentru cine isi doreste o locatie linistita si posibilitatea de a face sporturi nautice, in special scufundari, recomandam un Sejur in Makadi Bay, la Stella di Mare Beach Resort & Spa Makadi Bay. Sejurul dureaza 7 nopti, in care te vei bucura de mese in regim all inclusive si numeroase facilitati pentru o vacanta reusita. 

Asadar, daca iti doresti sa petreci o vacanta reusita la mare pe perioada toamnei, alege cu incredere Hurghada.