Sus

Revelionul bate la usa si nu stii unde vei petrece ultimele zile din acest an? Nu iti face griji! Hello Holidays ti-a pregatit cele mai bune oferte revelion 2022, atat din tara, dar si din strainatate. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre cele mai tentante pachete turistice pe care le poti alege in aceasta perioada, la un pret special! 

Incepem prin a-ti prezenta ofertele de Revelion din Romania. Daca nu ai prea multe zile la dispozitie si vrei sa te bucuri la maxim de mini-vacanta de Revelion, cea mai buna optiune este tara noastra. Indiferent ce destinatie din Romania ai alege, cu siguranta vei avea parte de cel mai frumos Revelion din ultimii ani. 

Iti place Valea Prahovei? Atunci iti propunem sa alegi o vacanta de Revelion in Sinaia, Azuga sau Predeal. Azuga este locul ideal pentru sporturi de iarna, asa ca poti sa schiezi sau sa practici snowboard in perioada Revelionului. Iti propunem un pachet turistic de 4 nopti la Azuga Ski and Bike Resort, cu plecare incepand din data de 30.12. 

Vrei sa vezi cat mai multe traditii si obiceiuri de Revelion, pastrate de mii de ani? Atunci alege zona Bucovinei! Sa mai spunem si de preparatele traditionale delicioase? In plus, peisajele sunt incredibile in orice anotimp: nu degeaba Bucovina este denumita ,,Un colt de Rai”. Astfel, iti recomandam pachetul turistic Revelion in Bucovina, ce include transport cu autocar, 4 nopti de cazare, cina festiva cu orchestra si posibilitatea de a vizita cele mai frumoase locuri din zona (unele contra-cost). 

Daca te gandesti la un Revelion in strainatate, o optiune foarte buna poate fi Turcia. Astfel, iti propunem un Revelion la Istanbul in cadru organizat. Vei descoperi cele mai frumoase locuri din acest oras minunat si din imprejurimi si vei petrece un Revelion de Poveste. Transportul se realizeaza cu autocarul, ceea ce inseamna ca vei avea sansa de a vizita si alte obiective turistice impresionante in drum spre destinatie. Printre locurile minunate pe care le poti vizita se afla si: Edirne, Agia Sophia, Topkapi, Moscheea Albastra, Biserica Cisterna, Palatul Dolmabahce, Buyukada. Pachetul turistic include transportul cu autocarul, 2 bagaje de persoana, 4 nopti de cazare la hotel de 3* cu mic dejun si ghid insotitor. 

Ce spui de o destinatie mai apropiata de tara noastra, cu un istoric puternic? Iti recomandam si un Revelion la Skopje, Macedonia de Nord! Vei avea sansa de a descoperi minunatul oras si imprejurimile si cu siguranta vei ramane cu amintiri foarte frumoase. Pachetul turistic include 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4*, ghid insotitor, transportul cu autocarul si vizitarea orasului Skopje si a capitalei Bulgariei, Sofia. 

Pe site-ul Hello Holidays si in agentiile fizice vei descoperi mult mai multe oferte tentante pentru Revelion 2022. Daca ai nelamuriri sau nu stii ce ti s-ar potrivi, ne poti contacta oricand!