Sus

Nu stii unde sa petreci Revelionul 2022? Ce ai spune de un pachet turistic intr-o destinatie de vis, cu autocarul? Avantajul vacantelor cu autocarul este faptul ca nu iti mai faci griji pentru nimic. Doar te prezinti in ziua stabilita, cu bagaje si te bucuri de cea mai frumoasa vacanta de la sfarsit de an. In cele ce urmeaza, iti prezentam cele mai populare oferte Revelion 2022 ale agentiei Hello Holidays! 

Grecia 

Cine nu iubeste Grecia? Aceasta tara este superba in toate anotimpurile, nu doar vara, in plin sezon turistic. De aceea, daca iti doresti sa petreci un Revelion de poveste, alege una dintre ofertele turistice cu autocarul. Intreaga vacanta va fi planuita in cele mai mici detalii si vei hotari cum iti vei petrece timpul. Ai posibilitatea de a merge in excursii optionale, daca iti doresti sau poti ramane sa vizitezi orasul si sa te bucuri de un sfarsit de an pe cinste. 

Pachetele turistice pentru Revelion cu autocarul au ca destinatii: Atena, Salonic sau Riviera Olimpului. In cele ce urmeaza, o sa ti le prezentam pe scurt pe fiecare. Daca vrei sa mergi la Atena, ai la dispozitie un pachet turistic de 7 zile, cu plecare in data de 28.12. In pret sunt incluse transportul cu autocarul, ghidul insotitor, 4 cazari cu mic dejun la hotel de 4* in Atenal si 3 cazari cu mic dejun la hotel de 3* pe Riviera Olimpului. 

Daca alegi Riviera Olimpului, te vei bucura de o vacanta de 4 nopti, cu plecare in data de 29.12. Pachetul include mic dejun, cazare la Hotel Panorama din Paralia Katerini, transport cu autocarul si asistenta turistica. Bineinteles, poti achita si excursii optionale. 

Pentru Salonic, ai la dispozitie un pachet turistic ce include 4 nopti de cazare cu mic dejun, transportul cu autocarul, ghid insotitor si tur de oras. De asemenea, poti opta pentru a merge si in excursii optionale, pentru care vei achita o taxa separata. 

Chisinau 

Daca ti-ai dorit vreodata sa vizitezi Republica Moldova si mai ales capitala Chisinau, acum este ocazia perfecta. Astfel, iti recomandam un pachet turistic pentru Revelion in Chisinau, de 5 zile. Acesta include transportul, 4 cazari cu mic dejun la Hotel Manhattan de 4*, ghid insotitor, cina festiva de Revelion si cina Festiva de Carnaval si de asemenea deplasare la Palatul Manuc Bey. Poti opta si pentru alte excursii optionale. 

Kusadasi 

Incheiem seria de recomandari cu o destinatie exotica, mai exact Kusadasi din Turcia. Probabil ai fost deja in Turcia in sezonul estival, insa iti garantam ca este la fel de frumoasa si in perioada Revelionului si chiar vei putea sa o vizitezi pe indelete. Astfel, iti recomandam un pachet turistic de 7 nopti in Kusadasi, la Hotel Charisma Deluxe de 5 stele. Oferta include 7 nopti de cazare, masa BB + HB, asistenta turistica si transportul cu autocarul. Pentru a explora cele mai populare obiective turistice, poti opta si pentru excursii facultative. 

Daca ti-au placut aceste oferte, te asteptam pe site pentru a le rezerva!