Sus

Finalul anului se apropie cu pasi repezi si probabil te gandesti ce vei face de Craciun si Revelion. In cazul in care nu stii exact, avem pentru tine cateva recomandari exceptionale, pentru destinatii foarte populare: Paralia Katerini, Antalya, Budapesta, Skopje si altele pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. 

Revelion la Skopje 

Skopje, capitala Macedoniei de Nord, este o destinație foarte frumoasa, in care iti poti  petrece Revelionul. Oferta de Revelion Skopje 2024, de 5 zile, cu autocarul, oferita de Hello Holidays promite o experiență memorabilă, astfel ca vei incepe anul intr-un mod diferit. 

Skopje este un oraș istoric, plin de monumente impresionante și arhitectură inedită. Turul propus include vizitarea principalelor obiective turistice din oras si din imprejurimi, precum Podul de Piatră, Fortăreața Samuit și Biserica Sfântul Celement si Pantelimon. De asemenea,vei avea ocazia sa vizitezi Piața Macedonia, inima orașului, unde pot admira statui celebre și clădiri cu arhitectură modernă.

Pe lângă componenta culturală, acest circuita oferă și experiențe gastronomice autentice. Vei avea posibilitatea de a gusta din bucătăria tradițională macedoneană și de a se bucura de obiceiurile locale de Revelion.

Transportul este confortabil, cu autocarul clasificat pentru curse internationale. Un ghid turistic dedicat se va asigura ca vei avea o călătorie fără griji. Acestea este doar unul dintre cele mai frumoase sejururi revelion 2023-2024 oferite de agentia noastra. 

Revelion Paralia Katerini 3 nopti cu autocarul  

Daca iti e dor de Grecia, ce spui daca ai petrece Revelionul aici? Iti oferim un pachet turistic de exceptie: Revelion Paralia Katerini, la Hotel Olympus, de 3 nopti, cu autocarul. Vei vizita cele mai frumoase obiective turistice din zona si, de asemenea, ai ocazia de a participa si la diverse excursii optionale, cum ar fi excursie spre Edessa si Pozar. Pachetul turistic include cele trei nopti de cazare, transport cu autocarul, vizita la Salonic, Cina Festiva de Revelion, insotitor de grup si asistenta turistica. 

Revelion Antalya 

Ce spui de o destinatie exceptionala asa cum este Antalya? Daca iti surade ideea, atunci alege acest pachet turistic: Revelion 2024 Turcia – Belek, la Susesi Luxury Resort, de 5 nopti, cu avionul. Vei petrece sfarsitul de an intr-un resort de lux, unde vei avea parte de toata atentia si de rasfat. Pachetul turistic include cele 5 nopti de cazare in regim ultra all inclusive, transportul cu avionul, taxe de aeroport, asistenta turistica si transport aeroport – hotel – aeroport. 

Revelion Budapesta 

Daca vrei sa petreci Revelionul intr-o destinatie mai aproape de tara noastra, atunci alege Budapesta. Iti recomandam Revelion Budapesta, de 5 zile, cu autocarul. Vei avea ocazia de a vizita cele mai frumoase obiective turistice din Budapesta si imprejurimi si de a alege cateva excursii optionale spre Defileul Dunarii, Viena si poti opta chiar si pentru o croaziera pe Dunare. Pachetul turistic include 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus, transport cu autocarul, ghid insotitor si cateva vizite la cele mai importante obiective. 

Turul Pietelor de Craciun 8 zile 

Adori magia Craciunului si vrei sa vizitezi cat mai multe Piete de Craciun? In acest caz, avem o surpriza pentru tine: circuitul turistic Turul Pietelor de Craciun, 8 zile, cu autocarul. In drumul tau, vei vizita Budapesta, Salzburg (unde vei admira Piata de Craciun din Residenzplatz), Strasbourg (unde din nou te vei bucura de un targ de exceptie), Stuttgart, Viena si altele. Acest pachet turistic cuprinde transport cu autocarul, 7 cazari cu mic dejun, ghid insotitor si diverse vizite. 

Targul de Craciun Budapesta – Viena, 5 zile, cu autocarul 

Incheiem cu o recomandare superba, un circuit care o sa iti prezinte cele mai frumoase targuri din Europa. Se spune ca in fiecare an, Pietele de Craciun din Austria sunt cele mai frumoase, iar acum ai ocazia sa te convingi. Pe langa admirarea targurilor de Craciun, ai ocazia si sa mergi in diverse excursii optionale. 

Speram sa alegi una dintre aceste destinatii pentru finalul anului 2023.