Sus

Inca esti in cautarea planului perfect pentru Revelionul de anul acesta? Daca da, avem cateva oferte pe care nu le poti refuza, pentru sejururi in afara tarii. In felul acesta, vei petrece un Revelion diferit, poate vei vedea noi traditii si obiceiuri si cu siguranta vei ramane cu amintiri de nepretuit. In continuare, iti prezentam cinci dintre aceste oferte revelion 2023 si te invitam sa intri si in categoria speciala de pe site-ul nostru pentru a vedea si altele. 

Revelion Skopje – 5 zile, cu autocarul 

Macedonia de Nord este o tara fermecatoare, pe care trebuie sa o vizitezi macar o data in viata. Anul acesta ai ocazia chiar de Revelion, daca optezi pentru un pachet turistic de 5 zile, cu autocarul. Vei descoperi capitala tarii, Skopje si ai ocazia si sa vizitezi cele mai populare obiective turistice din zona, printre care Pestera de Marmura, Canionul Matka, Manastirea Gracanica, iar la intoarcere vei vizita si capitala Bulgariei, Sofia. 

Revelion Grecia – Paralia Katerini, 4 nopti, cu autocarul 

Grecia este frumoasa indiferent de anotimp, astfel ca iti recomandam o vacanta in care nu doar vei petrece Revelionul intr-o locatie excelenta, ci vei descoperi si o altfel de Grecie. Vara, cele mai populare obiective turistice sunt mai greu de vizitat, avand in vedere ca sunt multi turisti, insa iarna lucrurile sunt total diferite. Acest sejur iti da ocazia sa vizitezi Paralia Katerini, Meteora, Edessa, Olimp si Salonic. 

Revelion 2023 Atena – 7 zile, cu autocarul 

Tot o destinatie din Grecia iti recomandam si in continuare, de data aceasta chiar capitala Atena. Asa cum am mentionat deja, in sezonul estival este mai greu sa vizitezi unele obiective, deoarece este foarte aglomerat, insa in restul timpului iti poti planifica timpul asa cum vrei si poti petrece mai mult timp admirand frumusetea Atenei. Acest pachet turistic include transportul, 4 nopti de cazare la hotel de 4 stele si 2 nopti de cazare la hotel de 3 stele, ambele tipuri de cazari cu mic dejun inclus. De asemenea, poti achizitiona diverse excursii optionale. 

Revelion Didim, Turcia – 5 nopti, cu autocarul

Zona Didim din Turcia este una dintre cele mai elegante si populare si isi mentine farmecul pe tot parcursul anului. De aceea, iti propunem un Revelion de 5 stele, mai exact un sejur de 5 nopti la Maxeria Blue Didyma, de 5 stele. In functie de dorintele si disponibilitatea ta, poti petrece timpul liber in oras sau poti alege excursii optionale, contra cost, spre cele mai populare obiective turistice din zona. 

Revelion 2023 Istanbul – 5 zile, cu autocarul 

Daca tot am mentionat Turcia, nu puteam sa nu iti recomandam si Istanbul, una dintre cele mai populare destinatii din tara, nu doar datorita faptului ca este capitala, ci si prin istoria si farmecul acesteia. Pachetul turistic include 4 nopti de cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus si deplasare la cele mai populare obictive turistice din oras. Seara de Revelion o poti petrece cum iti doresti, mergand la un local ales de tine sau poti opta pentru o cina festiva la un restaurant local sau o cina pe un vas de croaziera, ambele contra cost. 

Sperăm că ți-au plăcut recomadările și că vei alege una dintre aceste oferte pentru Revelion!