Sus

Va povesteam de curand despre viata relaxata din Lefkada, care datorita frumusetii sale este supranumita si „Caraibele Greciei”. Puteti citi mai multe despre aceasta insula aici si aici. Pe final de an, ne-am gandit sa va recomandam una dintre destinatiile noastre preferate, dintre cele pe care le-am vizitat anul acesta: Agios Nikitas, in Lefkada. Ne-am indragostit de ea, asa ca va oferim si voua ocazia unui sejur plin de frumusete si bucurie la Hotel Olive Tree.

Cateva cuvinte despre Agios Nikitas

Satul se afla pe coasta de nord a insulei, la 12 km de orasul Lefkas. Este singurul sat de pe insula situat la nivelul marii, ceea ce permite ca majoritatea hotelurilor sa aiba vedere panoramica spre mare, fiind asezate in forma de amfiteatru.

Satul are o strada principala, intesata cu magazine, taverne, magazine cu suveniruri, care coboara catre mare. Imprejurimile sunt fermecatoare: dealuri abrupte, cu pini, si vai acoperite cu maslini, care te conduc catre plaje pitoresti, cu ape cristaline.

Satul se afla in apropierea plajei Pefkoulia (numita si plaja Agios Nikitas), la care se ajunge usor urmand strada principala. In sudul satului se afla Plaja Milos, care isi ia numele de la moara parasita ce pare sa o vegheze. Deosebit de frumoasa, plaja este mai greu accesibila decat Pefkoulia, dar efortul celor aventurosi va fi cu siguranta rasplatit.

Va recomandam calduros sa vizitati Agios Nikitas si va veti indragosti de peisajul deopotriva montan si marin superb, de aceasta oaza de liniste cuibarita intre dealuri, de marea linistita, de azur.

Recomandare Hellor Holidays: Hotel Olive Tree

Va spuneam mai devreme ca anul acesta am re-vizitat Agios Nikitas. Si pentru ca ne-a placut foarte mult, ne-am gandit la voi si am ales hotelul Olive Tree, unde va puteti bucura de tot ce are statiunea mai bun de oferit.

Iata cateva motive pentru care recomandam Olive Tree:

1. Acesta este foarte aproape de strada principala a satului, practic se coboara cateva trepte (aproximativ 50 m) pana la hotel. Mai mult, proprietarul hotelului ne-a promis ca va ajuta toti turistii sa aduca bagajele de la autocar la hotel si invers.

2. De la hotel pana la plaja din statiune se ajunge foarte repede, se continua coborarea prin statiune, iar in jur de 3 minute se ajunge pe plaja.

3. Receptia hotelului (lobby-ul) este spatios si primitor, iar mesele pentru micul dejun sunt frumos amenajate, amplasate in aer liber

4. Camerele pe care vi le oferim noi se afla la etajul, 1 iar din balcon se vede marea

5. Camerele sunt foarte ingrijite, placute, cochete si sunt dotate cu minifrigider cu o plita mica pentru facut cafea/ceai , televizor, baie cu dus, balcon

Pe scurt, Olive Tree este un hotel foarte ingrijit, simplu, traditional, curat. Calitatea serviciilor este foarte buna, iar pretul accesibil.

Va invitam sa vedeti oferta completa aici.

[gallery link="file" ids="1811,1812,1813,1814,1819,1815,1816,1817,1818"]]]>