Sus

Pentru cei ce isi doresc un sfarsit de an de poveste, cu zapada si numeroase partii de ski, hoteluri elegante, preparate traditionale autentice si petreceri in jurul focului, Bansko este destinatia de vacanta ideala.

Oferind o imbinare perfecta a naturii montane neatinse cu atmosfera fermecatoare a satelor  si a oraselelor medievale bulgare, Bansko este ragazul de care ai nevoie la sfarsitul unui an incarcat.

De ce sa iti petreci aici concediul de Revelion?
Pentru ca este o destinatie aflata la cativa pasi de noi, renumita pentru partii excelente, privelisti spectaculoase si un centru modern de ski unde iti poti petrece vacanta in familie sau cu prietenii. Un alt beneficiu ar fi faptul ca beneficiezi de conditii foarte bune la tarife accesibile care sa nu iti dea bugetul  peste cap la final de sejur.
Impatimitii sporturilor de iarna sunt cei mai norocosi intrucat se pot bucura de cea mai buna zapada si cel mai lung sezon de ski dintre toate statiunile montane din Bulgaria: de la 15 decembrie pana la 15 mai.
Traseele montane sunt ideale pentru skiorii incepatori sau de nivel mediu, insa exista si cateva trasee pentru cei avansati. Gondola moderna si ski -pass-urile completeaza facilitatile zonei, iar cei dornici de relaxare pot inchiria sanii cu motor sau pot petrece cateva ore la patinoar.
Dupa o zi aventuroasa pe partie, turistii se pot delecta cu preparate din bucataria bulgara si bauturi traditionale servite in celebrele restaurante locale numite „Mehanas”. Renumiti prin ospitalitate si caldura, oamenii de aici te vor face sa iti amintesti cu drag de vacanta petrecuta in Bansko.
Nici viata de noapte nu este neglijata aici. Turistii pusi pe distractie trebuie sa stie ca pot regasi locuri traditionale si moderne pentru iesirile nocturne. Orasul are in jur de 45 de baruri, 30 restaurante si mai multe cluburi de noapte care sa satisfaca preferintele tuturor.
Regasesti aici cateva dintre cele mai bune oferte pentru un Revelion de neuitat. Tarife Early Booking pana la 31.10!