Sus

Randurile si imaginile de mai jos sunt pentru cei care iubesc iarna la munte, brazii incarcati de zapada si, mai ales, pentru pasionatii de schi, deoarece pretuiesc libertatea pe care o simti pe partie, cand zbori inconjurat doar de albul stralucitor al zapezii si azurul clar al cerului.

Unul dintre sporturile care aduce relaxarea totala a corpului (dupa sesiunea de schi, desigur) si linistea mintii, schiul are nenumarate beneficii pentru sanatate. Sa vedem doar cateva dintre ele.

Fitness cardiovascularBorovetsgalleryborovets048

In timp ce cobori in viteza pe partie sau iti urci schiurile pentru o noua runda, inima ta va pompa cu veselie, iar sangele iti va fi pus in miscare in tot organismul.

Aerul de muntebansko_ski_resort

Este un remediu natural pentru cei care sufera de alergii, astm sau alte probleme respiratorii.

Imbunatatirea starii de spiritbansko_ski

La schi te simti ine nu doar pentru ca esti in vacanta si ai rupt ritmul cotidian. Endorfinele pe care le elibereaza organismul cand faci miscare au un mare aport pentru o stare de spirit foarte buna.

Un somn de bebelus

Este evident ca o zi de shciat este foarte obositoare. Exercitiul fizic, lipsa de stres, aerul tare de munte sunt cateva motive fantastice pentru un somn odihnitor.

Schi si romantism

Svata-Katerina-outdoor-jacuzzi

Pentru cuplurile indragostite… de schi, o vacanta pe partie este una de vis. Decorul de poveste, relaxarea totala, o cana de vin fiert binemeritata dupa o zi activa pot fi exact ce trebuie de… Valentine’s Day.

]]>