Sus

Vesti bune la inceput de an: poti rezerva sejururi pentru seniori la pret de early booking, catre cele mai populare destinatii din Europa. Astfel, iti prezentam in continuare cateva pachete turistice pe care le poti alege pentru tine sau pentru a le darui unor persoane dragi din viata ta. Sejururile pot fi achizitionate direct de pe site-ul Hello Holidays sau din agentiile din Bucuresti sau Sibiu. 

Incepem prin a-ti prezenta cateva sejururi pentru seniori de neratat. Primul este un Program Seniori Sicilia, de 8 zile, cu avionul. Este un program fara limita de varsta si fara taxa suplimentara pentru non-seniori. Itinerariul acestui program turistic este unul cu totul deosebit si include urmatoarele destinatii: Palermo – Monreale – Siracusa – Ortigia – Etna – Taormina – Cefalu – Catania – Riviera Ciclopilor – Insulele Eoliene. Fiecare destinatie poate fi vizitata daca vei rezerva excursii optionale in cadrul sejurului. Pretul acestui pachet turistic include biletele de avion (Bucuresti-Catania si retur), bagaj de mana, bagaj de cala in limita 20 de kg si 7 cazari cu mic dejun în hoteluri de 3 sau 4 stele plus ghid însoțitor din partea agentiei. 

Urmatoarea destinatie de pe lista este una de vis: Elvetia. Pachetul turistic pe care ti-l propunem este un Program Senior Holidays Elvetia si Italia de Nord, de 8 zile, cu avionul, fara limita de varsta sau taxa suplimentara pentru non-seniori. Itinerariul este acesta: Torino – Chamonix – Mont Blanc – Geneva – Laussane – Zermatt – Matterhorn – Montreux – Berna. Cazarea se va face in orasul Aosta, iar la destinatie vei putea petrece timpul asa cum iti doresti sau poti opta pentru excursiile optionale prin care vei descoperi destinatiile pe care ti le-am mentionat mai devreme. Pretul pachetului include biletele de avion Bucuresti – Torino si retur, bagaj de mana, bagaj de cala in limita a 20 kg, 7 cazari cu mic dejun si un ghid insotitor. 

Al treilea pachet turistic pe care ti-l recomandam iti va purta pasii tot pe taramuri italiene. Astfel, iti recomandam regiunea Toscana: Program Seniori Toscana, de 8 zile, cu avionul. Iti recomndam sa achiztionezi cat mai multe excursii optionale pentru a vizita absolut toate obiectivele turistice pe care ti le mentionam in continuare: San Marino, Bologna, Pisa, Luca, Siena, Cinque Terre, Florenta, Elba. Acest program turistic include la fel ca si celelalte biletele de avion, bagajul de mana, bagajul de cala si ghidul insotitor. 

Ultimul pachet turistic pe care ti-l recomandam este un Program Seniori Holidays Costa del Sol, de 8 zile, cu avionul. Astfel, vei avea ocazia sa vizitezi cele mai frumoase destinatii din zona, precum: Granada, Sevilla, Cordoba, Gibraltar, Ronda, Mijas, Marbella, Puerto Banus. Acest pachet turistic include biletele de avion, bagaj de mana, bagaj de cala, 7 cazari cu mic dejun si ghid insotitor. 

Asadar, daca vrei sa vizitezi cele mai frumoase destinatii din Europa, iti recomandam sejururile pentru seniori, la preturi excelente, pe care le poti rezerva online sau direct din agentiile Hello Holidays.