Sus

Cappadocia este unul dintre cele mai frumoase taramuri din lume si ar trebui sa il vizitezi macar o data in viata. Este o experienta unica, in urma careia vei ramane cu amintiri extraordinare. Daca ai vrut sa vizitezi Cappadocia de ceva timp, insa nu ai gasit pana acum o oferta care sa iti fie pe plac sau daca nu ai avut timpul necesar pentru a organiza un sejur, cel mai bine este sa rezervi un pachet turistic de la Hello Holidays. 

Te asteptam in agentiile Hello Holidays din Bucuresti si din Sibiu pentru a te ajuta sa rezervi vacante spre cele mai frumoase obiective turistice din Romania sau din strainatate, inclusiv Cappadocia. 

Pentru anul acesta, ti-am pregatit un circuit turistic exceptional: Circuit Cappadocia – Antalya, de 8 zile, cu avionul. Principalele destinatii care compun itinerariul sunt acestea: Antalya – Konya – Cappadocia – Uschiar. 

Acest pachet turistic are un pret excelent, in care sunt incluse urmatoarele servicii: 

  • bilete de avion Bucureti – Antalya si retur 
  • bagaj de mana in limita a 6 kg și bagaj de cala in limita a 20 kg 
  • 7 cazari cu mic – dejun in hoteluri de 4 sau 5 stele. 
  • transport cu autocarul pe durata circuitului in Turcia 
  • ghid insotitor licentiat 
  • cocktail de bun – venit. 

Acest circuit a fost gandit astfel incat turistii sa poata vizita cat mai multe obiective turistice din acea zona impresionanta a Turciei si nu numai. Astfel, prima zi vei sosi in Antalya, cu avionul si mai apoi vei ajunge la hotel, unde vei avea timp liber. 

Ziua doi este destinata orasului Konya, in care traditiile stravechi se regasesc oriunde te uiti. Aici, vei afla multe lucruri interesante despre cultura turceasca si nu numai. Ai ocazia de a vizita Mausoleul lui Jalal al Din, unul dintre cei mai mari poeti mistici persani. Traseul continua pe celebrul ,,Drum al matasii” spre Cappadocia si vei putea admira Muntii Taurus, dar si stepa anatoliana. Te vei caza in zona Cappadocia. 

Ce spui de un muzeu in aer liber? In ziua trei, vei vizita Valea Goreme si vei admira Castelul Uchisar, formatiune de piatra care a fost folosita de primii crestini drept refugiu. Ziua a patra este destinata cunoasterii zonei Cappadocia. Printre obiectivele pe care le poti vizita se numara o crama si un atelier de tesatorie. 

In ziua a cincea vei incepe drumul spre Antalya vizitand Caravanserai Selgiuc din Valea Konya, iar apoi vei ajunge la cazare. In ziua a sasea, vei putea explora mai bine zona Antalyiei: portul, centrul vechi, minaretul si chiar si Cascada Karpuzkaldiran afla la mica distanta de Lara Beach. Penultima zi o poti petrece asa cum doresti sau poti opta pentru o excursie cu barca pe raul Manavgat, iar ultima zi este dedicata intoarcerii in Romania. 

Asa cum poti observa, este un sejur in care vei putea descoperi cat mai multe obiective turistice si de asemenea, contra-cost vei putea zbura cu balonul cu aer cald, una dintre cele mai frumoase experiente din zona Cappadocia. 

Daca ti-am atras atentia cu acest plan de vacanta, te asteptam cat mai repede in agentii sau pe site pentru a rezerva pachetul turistic.