Sus

Care sunt planurile tale pentru vara aceasta? Daca inca nu ai decis unde vei merge in concediu in sezonul estival, iti sugeram cateva destinatii turistice din Turcia, pe care cu siguranta le vei indragi. Acestea sunt statiuni turistice din Turcia pe care probabil le-ai avut si tu in vedere de ceva timp.

Prin urmare, iti recomandam cateva sejururi Turcia 2023 pentru vara aceasta, pe care le poti  rezerva direct de pe site-ul agentiei de turism Hello Holidays. Speram sa iti placa alegerile noastre. 

Marmaris 

Marmaris s-a facut remarcata drept o statiune mică, dar fermecatoare, avand doar 35000 de locuitori. Aici se gaseste unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate porturi de agrement din tara. Situata intr-un golf superb, inconjurata de o pădure de pini, aceasta statiune reprezinta locul de intallnire al Marii Egee si al Marii Mediterane.

Pentru o vacanta relaxanta in această zona, va recomandam un Sejur Turcia – Marmaris, la Myra Hotel, de 7 nopti, cu transport cu autocarul. Cazarea este in regim all inclusive, iar pachetul turistic include cele 7 nopti de cazare, transport cu autocarul si asistenta turistica.

Bodrum 

Urmatoarea statiune pe care ti-o prezentam este Bodrum, una dintre cele mai boem statiuni de pe coasta egeeana a Turciei, cu peisaje pitoresti. Acest loc este ideal pentru a incepe o aventura culturala, unde poti explora istoria si mitologia, arhitectura veche si ospitalitatea localnicilor. Bodrum, cunoscut in trecut sub numele de Halicarnas, este orasul natal al istoricului grec Herodot si este faimos pentru Mausoleul din Halicarnas, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice.

Iti recomandam o vacanta de 7 nopti la Bodrum, mai exact un Sejur Turcia Bodrum, care include cazare de 3 stele cu regim all inclusive la Bitez Garden Life, transport cu autocarul si asistenta turistica.

Kusadasi 

Trecem de la o statiune boema si linistita la o statiune cunoscuta pentru distractie si pentru viata de noapte. Vorbim despre Kusadasi, statiune situata pe malul vestic al Turciei, la 90 km de Izmir. Nu doar ca este o statiune in care te vei putea distra, ci este si foarte aproape de Efes, Didyma, Priene, Miletos, toate situri istorice importante. Kusadasi se bucura de peste 300 de zile insorite pe an, de aceea sezonul estival este indelungat. Aici, vei gasi plaje cu nisip fin, ape cristaline si multe posibilitati de petrecere a timpului. Aici nu vei gasi doar distractie, ci si unele zone in care te vei bucura de liniste si de un concediu relaxant in adevaratul sens al cuvantului. 

Recomandarea noastra este un Pachet Turistic Turcia – Kusadasi, la Grand Sahin Hotel, de 7 nopti, cu transport cu autocarul. Pretul include 7 nopyi de cazare în regim all inclusive la hotel de 4 stele, transport cu autocar clasificat international si bineinteles, asistenta turistica. 

Ti-am atras atentia cu aceste oferte turistice? Atunci te asteptam pe site-ul agentiei pentru a vedea si altele asemanatoare.