Sus

Nici ție nu îți vine să crezi cât de repede trece timpul, nu? Mai ieri sarbatoream Revelionul, iar acum ne apropiem cu pași repezi de Sărbătorile Pascale. Daca inca nu ti-ai facut planuri de vacanta si vrei sa petreci Pastele intr-un loc special, avem o recomandare care sigur iti va placea.. Ce zici de o vacanta de Paște în Turcia cu autocarul? Iti prezentam in continuare unele dintre cele mai populare destinatii de Paste din Turcia, pentru anul acesta. Sunt destinatii de care cu siguranta ai auzit sau pe care poate chiar le-ai vizitat pana acum si pe care cu siguranta le vei gasi incantatoare in orice anotimp. Sunt oferte vacanta de Paste Turcia 2023 pe care le gasesti pe site-ul nostru si care au fost si in trecut apreciate de catre turisti. 

Prima destinatie de vacanta careia nu ii poti rezista este Kusadasi. Aceasta este una dintre cele mai apreciate statiuni din Turcia, situata pe coasta de vest a acestei tari, la doar 90 km sud de Izmir. Kusadasi este foarte aproape de numeroase situri istorice si arheologice, astfel ca poate fi punctul de plecare in numeroase excursii: Efes, Didyma, Priene, Miletos si altele. Clima specifica acestei zone este mediteraneana, avand veri fierbinti si ierni blande, cu un sezon turistic lung, multumita celor peste 300 de zile cu soare pe an. Astfel, Kusadasi devine destinatia ideala pentru Paste, in orice an. Poti sa te relaxezi la plaja sau poti face numeroase activitati de tip sporturi nautice. De mentonat faptul ca aceasta statiune este recunoscuta pentru viata de noapt. Astfel, dupa inserat, cafenelele, restaurantele si cluburile devin neincapatoare. 

Urmatoarea destinatie pe lista este Didim. Daca nu ai fost pana acum aici, afla ca este una dintre cele mai elegante statiuni de pe litoralul turcesc. Este o statiune de dimensiuni reduse, situatia intre Izmir si Bodrum, apartinand de provincia Aydin. Desi nu este la fel de aglomerata ca alte statiuni, cum ar fi Kusadasi, aici vei gasi numeroase resorturi de lux cu preturi atractive, vei gasi liniste si vei putea face numeroase activitati, inclusiv sporturi nautice. Bineinteles, sunt si alte motive pentru care sa alegi Didim: fiind o statiune mai mica, te vei deplasa mai rapid si mai usor in interiorul acesteia, iar plaja nu ti se va mai parea atat de mare. Poti alege sa mergi la plimbare, la shopping, la diverse cafenele si restaurante, iar seara in cluburi. De asemenea, poti ajunge aici si cu autocarul, dupa o noapte de odhna la jumatatea drumului. 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si statiunea Belek. Acestea este considerata a fi una dintre cele mai frumoase din Turcia, datorita peisajelor desprinse parca din Paradis si a padurii dde pini care completeaza perfect peisajul. Aici vei gasi peste 35 de hoteluri si resorturi de 5 stele si numeroase case de vacanta. De asemenea, ai numeroase posibilitati de petrecere a timpului. 

Asadar, daca te tenteaza sa petreci Pastele in Turcia, acestea sunt doar cateva dintre statiunile in care poti ajunge.