Sus

Gata! Târgul de Turism al României ne bate la ușă. Standul este boboc, ofertele-s deja pe masă și entuziasmul, la cote maxime. Am pregătit sute de oferte, care mai de care mai atractive. Dăm astfel startul vacanțelor la prețuri mici. Ți-am pregătit sejururi în Turcia, cu reduceri Early Booking de până la 50%, circuite în Europa cu până la 15% discount, Piețe de Crăciun și oferte de Revelion în Grecia, Turcia și alte destinații, destul de greu de refuzat. Așa că ia un loc pentru că îți redăm, așa, ca o avanpremieră, câteva dintre marile surprize cărora le dăm startul mâine în zori, în cadrul Târgului de Turism al României de la Romexpo 😊

Vacanțe în Grecia, cu reduceri Early Booking de până la 50%

Halkidiki, Riviera Olimpului, Thassos, Insula Evia, Pelion, Salonic, Tolo…. orice ai alege, ai reduceri substanțiale la vacanțele verii. Discount-ul ajunge la 50% chiar și pentru ofertele de vacanță cu transport autocar inclus. Astfel că, în perioada Târgului de Turism al României vei putea să-ți rezervi vacanța în Grecia cu prețuri începând de la 94€/camera… Fii pe fază, mâine dimineață te surprindem și mai tare 😊

Cât despre vacanța de Revelion, sejururile cu autocarul Hello Holidays în Paralia Katerini și Salonic, în hoteluri de 3* și 5* sunt și ele la superpreț. Cât? Te așteptăm la târg! Ne cunoaștem, socializăm și îți garantăm cea mai bună ofertă. Anul acesta, spui Hello vacanțelor la cele mai bune prețuri.

Vacanțe în Antalya, cu reduceri Early Booking de până la 50%

Da. Am văzut cererea mare și ne-am pliat ofertele. Astfel, și pentru vacanțele în Turcia avem reduceri de până la 50%, în special pentru sejururile în Antalya. Un sejur de 7 nopți cu avionul, în Antalya, în luna iunie, pornește de la 675€/camera. Bineînțeles, ofertele cu autocarul sunt și mai ieftine, pornind de la 398€/camera pentru 7 nopți de cazare cu demipensiune, tot în luna iunie. Te-am convins? Dacă nu, intră pe site și analizează un pic ofertele. Planurile de vacanță se fac din timp, cu reducere 😊

Litoral Bulgaria, reduceri Early Booking de până la 35%

Bineînțeles că din „grila” de reduceri nu puteau lipsi vacanțele în vecina noastră Bulgaria. Procentul: până la 35% off. Găsești hoteluri de 3*, 4* sau 5*, cu mic dejun, demipensiune sau All Inclusive, iar tarifele pornesc de la 167€/camera, cu transport autocar inclus. Tot în luna iunie.

Reduceri de până la 15 % la circuite Hello Holidays

Dacă nu ești genul de plajă, ci mai degrabă de explorare, dă târcoale ofertelor de circuite 2020. Am pregătit programe noi, și mai accesibile, care să-ți permită să colinzi lumea după bunul plac. Explorăm România și Bulgaria prin programele „O zi cât o vacanță” și colindăm țări cu peisaje uimitoare și gastronomii pline de savoare în aproape toată Europa. Și, pe lângă reducerile de până la 15%, ți-am pregătit și o serie de gratuități, menite să-ți „condimenteze” un pic plimbarea.

Chiar dacă ești în căutare de circuite 2020, aruncă-ți o privire și la circuite de Crăciun. Gândește-te că poți vizita cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, la tarife de la 179  euro/persoană.

Și, după cum ți-am mai spus, asta nu e tot. Te așteptăm cu multe surprize plăcute la standul Hello Holidays din cadrul Târgului de Turism al României de la Romexpo. Suntem pe poziții, gata să spunem Hello vacanțelor tale!