Sus

image_640x640_dd0b22bdd1f70bf2878bcf82cb9f2f9f1. Celebra Navagio din Zakynthos

Frumusetea acestui colt de rai nu mai este demult un secret. A fost de ajuns ca turistii entuziasmati de paradisul descoperit acolo sa urce cateva imagini pe internet si au si devenit virale. Chiar daca nu ai ajuns pana acum la Navagio, sigur o recunosti dintr-o mie. Plaja Epavei, cum mai este numita din cauza vasului care a naufragiat aici in anii 1980, este accesibila doar cu vaporul. Cu toate acestea, mii de turisti vin anual aici ca sa vada cu proprii ochi frumusetea incredibila a stancilor dure si uriase imbratisate de azurul transparent al apei.

porto-katsiki2. Porto Katsiki din Lefkada

Lefkada este celebra pentru nenumaratele sale plaje splendide. Pentru noi, insa, cea mai frumoasa dintre toate este Porto Katsiki. Frumusetea ei este magnifica, intr-atat incat iti taie rasuflarea. Stancile sterpe, retezate ca de un cutit urias, pornesc din turcoazul sclipitor al apei pentru a-l uni cu albastrul limpede al cerului. Iti garantam ca dupa o zi petrecuta aici te vei simti mai tanar cu cativa ani.

image_640x640_56d1915bf179a404a52fd3c3f26d82053. Ligaria, in apropiere de Heraklion

Cunoscutul Heraklion este inconjurat de nenumarate plaje, care de care mai populare si mai cautate pentru culorile ireale ale apei, pentru finetea nisipului sau pentru peisajele desprinse din povesti. Cateva dintre lucrurile pentru care Ligaria este una dintre destinatiile calatorilor indragostiti de Grecia sunt: apusurile spectaculoase, muntii care isi intind bratele pana la malul marii si tavernele insiruite cochet pe malul marii.

bb9a113748b754da-22820f6f40240b6a4. Glyfada, in apropiere de Corfu

O fasie lunga de plaja cu nisip auriu, Glyfada isi ademeneste vizitatorii cu claritatea nemaivazuta a apei, cu versele intens acoperind stancile inconjuratoare si cu nenumarate baruri si restaurante cu oferte delicioase.

vatlos5. Plaja Valtos din Parga

Valtos este cea mai mare plaja din Parga si poate fi accesata fie mergand pe jos sau printr-o scurta plimbare cu barca. Este potrivita pentru toate varstele si gusturile, presarata cu taverne si inconjurata de stanci acoperite de vegetatie, pe una dintre ele aflandu-se si Castelul medieval din Parga.

Sunteti de acord cu noi? Va invitam sa ne spuneti care sunt plajele voastre preferate din Grecia!

 

]]>