Sus

„Taramul zeilor” este vizitat de milioane de turisti, mai mult sau mai putin faimosi, care se indragostesc iremediabil de tinuturile elene. Iata in continuare cateva declaratii ale celebritatilor care iubesc Grecia.

1. Sarah Jessica Parker

Intr-un interviu acordat revistei Vogue, actrita a declarat ca locul ei preferat este Grecia la scurt timp dupa ce si-a petrecut vacanta in Kefalonia, avand o slabiciune nu doar pentru peisaje, ci si pentru arta culinara greceasca.

2. Tom Hanks

Este cunoscut ca un mare fan al Greciei, afirmand ca este „110%” grec. Spusele sale sunt probate de casa pe care a cumparat-o in Antiparos.

3. Angelina Jolie

A spus deschis ca iubeste Grecia si ca simte o parere de rau infinita la finalul vacantei, cand trebuie sa plece. Actrita obisnuieste sa isi petreaca vacantele in insulele grecesti precum Mykonos sau Santorini.

4. Russel Crowe

Dupa ce a fost in Mykonos, Russel Crowe a scris pe Twitter: „Nu stiu cum se face am trait 49 de ani pe acest pamant si nu am vizitat niciodata insulele Greciei. Atat de frumoase! Mykonos, ma voi intoarce!”

5. Johnny Depp

Se stie doar ca prefera sa isi petreaca vacantele in Mykonos si Santorini, dar o face intotdeauna cu mare discretie.

6. Robert de Niro si John Travolta

Cei doi prieteni au calatorit impreuna intr-o croaziera pentru a vizita insulele Greciei, printre care Mykonos si Skyathos.

7. Shakira

Si-a petrecut vacanta in Mykonos si Santorini si a fost uluita de frumusetea insulelor si de splendoarea apelor elene.

8. Monica Bellucci

Dragostea actritei italiene pentru Grecia este bine cunoscuta, aceasta mergand vara de vara in insula Paros.

9. Steven Spielberg

Regizorul viziteaza des taramurile elene si a afirmat ca „Grecia este o tara de o frumusete uluitoare, cu oameni minunati. Sunt mandru ca pot poposi aici atat de des”.

10. John Bon Jovi

Cantaretul este un alt mare fan al Greciei, vizitand tara 4 ani la rand. Destinatiile sale au fost Atena, Mykonos, Corfu, Kefalonia, Itaca.

]]>