Sus

Berbec aventuros? Fecioară călătoare? Gemeni curioși? Fie că ești de părere că astrologia occidentală este „just for fun” sau chiar o iei în serios, poate fi interesant să vezi ce spun planetele  despre personalitatea ta. Și, în funcție de ea și de indiciile astrologice, poți afla și destinațiile de vacanță care ți se potrivesc mănușă. Locurile în care te simți împlinit, te simți acasă, în adevăratul sens al cuvântului.

Fie că-ți planifici o vacanță pentru ziua de naștere sau, pur și simplu, nu mai știi ce destinație să alegi…pregătește-te pentru câteva sejururi de poveste. Avem destinațiile perfecte pentru tine, alese în funcție de semnul tău astrologic! Deși aceste sugestii de mai jos se bazează în mare parte pe semnul tău de soare (care descrie personalitatea ta exterioară), ar trebui să verifici și semnul tău de lună care dezvăluie multe despre aspectul interior / emoțional. Așadar, scapă de toate problemele tale cu stil și urmărește literalmente stelele! Să vedem unde ești destinat să călătorești anul acesta în funcție de semnele tale zodiacale:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Știm cum iubește berbecul aventura… Debordezi de energie, ești spontan, știi cum să dai startul petrecerii și îți place să trăiești provocări. Te țin în priză, îți dau satisfacția de a trăi la intensitate fiecare moment. Destinațiile potrivite ție sunt cele pline de viață, cu peisaje variate, pentru a schimba constant atmosfera. Vizitează Myanmar, Belize sau Patagonia. Așa, ca destinație mai apropiată, îți recomandăm Bulgaria. Da, vezi bine. În ciuda reputației calde și calme, Bulgaria are locuri pline de aventură. Munții țării te pot provoca la drumeții cu peisaje care să-ți taie răsuflarea. Te ademenesc spre pârtii de schi dificile, iar unele zone ale mării îți oferă sesiuni de scuba diving uimitoare. Trebuie doar să îți dorești să le descoperi și o vei face. Este stilul tău.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Un semn legat de pământ. Crezi în răsfățul gastronomic, în băuturile întineritoare și adori peisajele frumoase. Prin urmare, îți recomandăm vacanțe în Toscana, Italia, Insula Rhodos a Greciei și în Slovenia. Nimeni nu înțelege cum reușești să te bucuri de cele mai bune plăceri ale pământului. Constelația ta poate fi taurul, dar planeta ta conducătoare este Venus și ești ușor de sedus cu o gastronomie fină și împrejurimi sofisticate. Mergi în Italia – în Toscana – unde te poți relaxa într-o vilă rustică, deschizând o sticlă de Chianti fin și privind în liniște peisajele. O escapadă alternativă: Napa Valley, care te va fascina prin rafinatul său vin din Lumea Nouă, galeriile locale și mâncarea aromată. Pentru a doua zi, plănuiește-ți o drumeție relaxantă, pentru a îți relaxa corpul și mintea.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ah. Gemenii. Având în vedere dualitatea ta, știm că vei aprecia orașele pline de viață. Prin urmare, ți se potrivesc destinațiile în care regăsești natura fluctuantă. Vizitează Roma, Tel Aviv și Ierusalim. Gemenii sunt cunoscuți pentru că au mai multe personalități. Știm că adori să întâlnești oameni, să comunici mult și să împărtășești idei cu cei din jur. Iar această deschidere și comunicare constantă te face să îți schimbi ideile (modul de gândire) mai des decât orice altă persoană din oricare alt semn zodiacal. Este important pentru tine ca destinația de vacanță să-ți stimuleze constant creierul și să-ți ofere mereu ceva nou, care să se plieze personalității tale dualiste, fluctuante. În primă instanță îți recomandăm Roma. Și, de ce nu, îți recomandăm o escapadă în două orașe 😊 Tel Aviv și Ierusalim. Astfel îmbini viața de noapte zbuciumată cu  vasta istorie a Ierusalimului, alături de un mix cultural impresionant.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Fiind călători confortabili, racii sunt cunoscuți ca „oameni de casă”. Iar destinațiile care te fac să te simți în largul tău sunt sudul Franței, Maldive. Ai un ritm foarte lejer și lent de călătorie: mâncarea gustoasă, un muzeu bun, poate și un curs de gătit. Credem că ar trebui să petreci ceva timp în sudul Franței, unde energia pozitivă te va revigora. Închiriază un apartament (hotelurile sunt mult prea impersonale pentru tine) în Aix-en-Provence, unde poți rătăci pe bulevardele cu covor de frunze. Oprește-te pentru un espresso sau un pahar de rose, apoi plimbă-te spre unul dintre cele mai vechi muzee de artă din Franța – Musée Granet – pentru a îți umple cupa de cultură.

Leu (32 iulie – 22 august)

Leul, înverșunat și loial, nu ar alege destinații comune. Ei trebuie să fie răsfățați în lux și admirație. Prin urmare, trebuie să fii în centrul atenției, optând pentru destinații precum Bali, Ibiza, Riviera Franceză și Mallorca. Leii sunt conduși de soare și tind să lumineze ringul de dans și să atragă prin energia pozitivă. Este adevărat că mulți adoră lumina reflectoarelor, dar știm că ești și sensibil, în căutare de romantism real și aventură copilărească. Îți trebuie o destinație care produce povești grozave de spus în viitorii ani.  Iar nopțile petrecute pe Riviera Franceză sau în Mallorca îți vor oferi o mulțime de oportunități pentru a îți răsfăța personalitatea, îmbinând luxul cu gastronomia bună și plăcerile simple ale copilăriei. Cum nu faci nimic la jumătate, planifică-ți o drumeție printre podgoriile Rivierei franceze pentru a găsi acele vederi epice la care tot visezi … și pentru a te regăsi, desigur.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

La Fecioare, planificarea minuțioasă merge mână în mână cu aproape tot. Bucură-te de organizare și bunăstare în destinații precum Grecia, Franța și Toscana. Ești practic un creator, condus de asteroidul Chiron (în mitologia greacă, Chiron era un centaur vindecător, rănit de una dintre săgețile lui Hercule). Îți place claritatea, luxul și bunăstarea. Deși uneori crezi că ești pitoresc, de fapt, ești genul de persoană care se gândește constant cum ar putea perfecționa lucrurile. În multe feluri, trăiești pentru a repara și, datorită acestui lucru, Fecioară, considerăm că ai nevoie de timp pentru tine, în Grecia. Țara în care albastrul mării și simplitatea localnicilor îți arată un alt stil de viață. Mai cald, mai calm, mai simplu și longeviv.

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)

Semnul care dezvoltă echilibrul și armonia, Balanța are și o parte romantică și fermecătoare. Așadar, apreciezi totul bine organizat, sufletul te îndeamnă la o vacanță în Istanbul, Praga sau Viena. Ca semn de aer intelectual, sunteți mari filozofi și gânditori și apreciați orice este gândit și bine făcut. Cu o astfel de nevoie de simetrie, credem că ar trebui să te îndrepți către centrul lumii: Istanbul, un oraș care se înalță pe două continente. Nu va trebui să alegi între Asia și Europa (știm că urăști să alegi); Le vei obține pe amândouă sau vei rămâne complet centrat, făcând o excursie cu barca pe puternicul Bosfor, care împarte orașul și cele două continente. O escapadă alternativă: Praga, unde a avut loc unul dintre cele mai renumite transferuri de putere neviolente vreodată – Revoluția de catifea. Înscrie-te într-un tur dedicat descoperirii arhitecturii Praga, apoi poposește în unul dintre numeroasele cafenele ale intelectualilor din oraș.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru a se potrivi cu natura intensă și misterioasă a Scorpionului, destinațiile de vacanță ar trebui să fie neobișnuite. Așa că ne-am gândit la Maroc, Machu Picchu și Cambodgia. Bravi, profunzi, întunecați și enigmatici, scorpionii sunt atrași de misterios și le place să împingă granițele. Planeta lor guvernantă este Pluto – compusă în mare parte din gheață și stâncă – dar, dacă reușești să te apropii, este o planetă splendidă. Cum ești curios din fire, găsești artă în cele mai mici detalii, așa că destinațiile de mai sus vor fi un real răsfăț pentru tine. Dacă, însă, ți se par prea costisitoare și îndepărtate, poți opta, ca alternativă, pentru vacanțele în circuite. Astfel nu stai locului multă vreme, iar nivelul de explorare atinge constant cote maxime.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Născuți călători și rătăcitori, personalitatea săgetătorilor se pliază pe destinații care apelează puternic la natura lor extrovertită. Ca destinații pe sufletul tău: România, Austria și Belgia. Știm că ești agitat și iubești lucrurile sălbatice, indiferent că asta înseamnă camping sub stele, înot în lacuri adânci, explorarea scenelor urbane grizonate sau toate cele de mai sus. Așa că țara noastră poate fi cea mai bună opțiune pentru tine. Fie că optezi pentru excursii de-o zi, un circuit de mai multe zile sau pentru un sejur într-un colț cu verdeață și pârâie reci, România este destinația pe care ți-o recomandăm.

Capricorn (decembrie 22 – 19 ianuarie )

Cei mai ambițioși din zodiac, Capricornii sunt rezervați în natură și, prin urmare, ar opta pentru destinații care să le permită relaxare și destindere. Cele mai bune destinații pentru tine ar fi Spania, Chile și Iordania. Ești condus de Saturn, un zeu care a inaugurat o epocă de aur pe Pământ și a fost sărbătorit prin dezvăluire, ceea ce înseamnă că știi să te distrezi. De aceea am pus Spania pe primul loc. Este destinația perfectă întrucât vei aprecia nu doar distracția, ci și sentimentul de succes prin faptul că ai găsit locul perfect pentru tine. Iar pelerinajul spre „Camino de Santiago” în Spania îți va oferi acel sentiment de împlinire de care ai nevoie și te poate încuraja în explorarea spiritualității. Ar fi un plus.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cunoscut ca un rebel printre zodiaci, Vărsătorul este amestecul perfect între distracție și relaxare. Fiind un fan al neconvenționalului, el caută constant tot ce este inovator, avangardist și experimental. Prin urmare, cele mai bune destinații pentru tine ar fi Grecia și Italia. Sunt două destinații care îți oferă posibilitatea de explorare, alături de atmosfera calmă și romantică reprezentativă ție. Iar dacă în Grecia poți trece de la munte la mare cu ușurință, beneficiind de varietate, în Italia vei fi fascinat de gastronomia locului și de peisajele absolut spectaculoase. De aceea îți recomandăm Toscana.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Acest semn de apă este visător prin natura sa și ar prefera destinațiile senine și liniștitoare. Pentru vacanța ta liniștită, relaxantă și plină cu atracții de suflet, îți recomandăm o excursie în Tibet. Este vast, excepțional de frumos, plin de spiritualitate și liniște – toate lucrurile pe care le prețuiești în viață și în călătorii. Țintește spre unul dintre lacurile sacre ale Tibetului, cum ar fi Nam-tso sau Yamdrok-tso, unde poți privi valurile turcoaz. Mergi să înoți și apoi treci de la mănăstire la mănăstire, meditând, învățând și exersând compasiunea pentru toată omenirea, așa cum ești menit să o faci. Ca alternativă, îți recomandăm Pampa Colorada din Peru, unde se află Liniile Nazca.