Sus

Chiar daca momentan nu pare, vara este mai aproape decat crezi, asa ca este indicat sa decizi unde ai dori să petreci concediul. Daca nu ai nicio idee, poti opta pentru o vacanta in Grecia, avand in vedere că este o destinatie de vis, accesibila si apropiata de Romania. In cele ce urmeaza, iti vom da cateva idei de vacanta, respectiv cateva idei de sejururi Grecia 2023 pe care le poti rezerva prin intermediul Hello Holidays!

Unul dintre cele mai cautate locuri de vacanta din Grecia este insula Thassos. Se mai numește si Insula Smarald a Greciei si este o destinatie potrivita pentru oricine. Este apreciata in mod deosebit de turistii romani, deoarece se poate ajunge rapid aici, cazarea are un pret excelent, iar cultura greceasca este prezenta pretutindeni. Insula Thassos este locul ideal pentru a combina relaxarea, distractia, sporturile nautice, experientele culinare, istoria si traditia.

Astfel, iti recomandam un Sejur Grecia – Golden Beach, la Soti Studio, de 7 nopti, cu autocarul. Acest pachet turistic include transportul cu un autocar clasificat internațional, asistență turistică și 7 nopți de cazare într-un studio clasat cu 3 stele. Cu siguranță te vei bucura de această experiență și vei dori să revii aici cât mai curând. 

Prin urmare, iti sugeram un sejur în Halkidiki, pe bratul Sithonia, pentru o perioada de 7 nopti, cu transport autocar. Pachetul turistic ofera transport cu un autocar clasificat pentru curse internationale, asistenta turistica si 7 nopti de cazare tntr-un studio de 3 stele. Halkidiki este alcatuit din trei brate: Kassandra, Sithonia si Athos, fiecare oferind o experienta unica. De exemplu, bratul Kassandra este ideal pentru turistii care cauta vacante luxoase, distractii de noapte si cumpărături, pe cand Sithonia este o destinatie mai linistita si mai accesibila. Bratul Athos include si Muntele Athos, un loc de pelerinaj pentru mii de oameni in fiecare an. Cu siguranta vei fi încantat de aceasta experienta si vei dori să te întorci cât mai curând posibil.

Bratul Sithonia este faimos pentru plajele salbatice si peisajele extraordinare, care imbina marea si muntii, numeroasele paduri de pini și plantatiile de maslini. In Sithonia vei descoperi 13 plaje renumite pentru calitatea lor, astfel încat vei avea ocazia sa te bucuri de nisip fin si de apa limpede, in cele mai bune condiții. Sugestia noastra? Un sejur în Grecia – Sarti, la Kilo Studio, de 7 nopti, cu transport cu autocarul, intr-un studio primitor, de 3 stele.

Nu putem sa nu amintim si de Riviera Olimpului drept destinatie foarte populara printre turistii romani, dat fiind faptul ca se poate ajunge foarte usor aici. Riviera Olimpului este situata la o distanta de 700 km de tara noastra, astfel ca nu va trebui să parcurgi o distanța foarte mare. Zona a primit numele de la Muntele Olimp, de care sunt legate unele dintre cele mai frumoase povești din lume: Legendele Olimpului.

Daca vrei sa petreci o vacanta de neuitat in zona, poti opta pentru un Sejur Grecia la Nei Pori (Riviera Olimpului) la Manolas Hotel de 2 stele. Aici vei gasi o camera curata, primitoare si confortabilă, unde vei petrece un sejur placut. Sejurul include sapte nopti de cazare, asistenta turistica si transport cu autocare clasificate international.

Speram ca vei alege una dintre aceste optiuni de sejur pentru vara aceasta!