Sus

Cand vine vorba despre vacanta de Paste, fiecare persoana isi doreste sa o petreaca in alt mod. Unii oameni vor sa sarbatoreasca in familie, altii sa viziteze destinatii din tara unde se respecta numeroase traditii, iar altii vor sa descopere locuri noi, din strainatate si sa petreaca mini-vacanta diferit fata de alti ani. In cazul in care nu stii ce destinatii sunt potrivite in general pentru Paste, iti spunem ca poti alege si Grecia. 

Superba Grecie nu este potrivita doar pentru vacantele de vara, cand mergi la plaja, ci poate fi vizitata oricand, in timpul anului. Avand in vedere ca Pastele se sarbatoreste primavara, suntem siguri ca vei aprecia Grecia in acest anotimp. Sunt turisti mai putini, clima este perfecta pentru drumetii si plimbari lungi, iar peisajele iti taie respiratie. Chiar si iarna este frumoasa Grecia, mai ales daca stii ce destinatii turistice sa alegi. Astfel, indiferent daca alegi Grecia continentala sau insulara, cu siguranta vei aprecia frumusetea ei in preajma Pastelui si nu numai. La Hello Holidays vei gasi oferte Paste Grecia 2023 la cele mai bune preturi. 

Avand in vedere ca este Pastele, o prima destinatie pe care ti-o recomandam este Meteora. In caz ca nu stii, aici se gaseste un complex de manastiri ortodoxe, foarte important si unic in lume din punct de vedere arhitectural. Meteora este un loc cu stanci care par ca ies din pamant, care au in varf manastiri. Este un peisaj care te va fascina si poti vizita unele dintre aceste manastiri. Cu siguranta vei dori sa petreci mai mult timp aici sau chiar vei dori sa te intorci intr-o buna zi. 

Urmatoarea destinatie pe lista este o zona impresionanta: Riviera Olimpului. A primit aceasta denumire datorita Muntelui Olimp care se afla in zona. Este o costa de 70 km lungime, preferata de turistii romani deoarece se ajunge foarte usor aici, fiind relativ aproape de tara noastra, fata de alte destinatii din Grecia. Riviera Olimpului cuprinde numeroase statiuni pe care le vei indragi din prima clipa. Cateva dintre acestea sunt: Paralia, Nei Pori, Leptokaria, Platamonas, Korinos, Plaka, Pantelimonas si altele. Riviera Olimpului este o destinatie excelenta pentru toata lumea, astfel ca vei gasi atat hoteluri de lux, de 5 stele, cat si case de vacanta, vile, campinguri sau studiouri. 

Daca iti plac obiectivele turistice naturale si vrei sa iti incanti privirea cu un peisaj spectaculos, neaparat sa ajungi si la Edessa. Acest mic oras din nordul Greciei se bazeaza pe turism, fiind recunoscut pentru cascadele situate in apropiere si pentru oazele de verdeata exceptionale. Este unul dintre cele mai frumoase orase din Grecia, intesat cu izvoare, poduri, parcuri si cascade mai mici, insa atractia principala ramane cascada mare.  Vei gasi numeroase restaurante si taverne unde poti degusta macare traditionala. De asemenea, aici exista si podul bizantin Kourpi. 

Asadar, daca iti doresti o vacanta de Paste diferita, nu uita sa adaugi si Grecia pe lista ta de destinatii.