Sus

Ai petrecut vreodata Revelionul in strainatate? Poate chiar intr-o destinatie exotica? Daca nu, iti recomandam ca Revelionul 2022 sa fie unul special si sa il petreci intr-o atmosfera de basm intr-o destinatie din strainatate. Hello Holidays iti pune la dispozitie zeci de oferte turistice pentru revelion 2022, astfel ca poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. In continuare, iti prezentam cateva dintre acestea. 

Incantatoarea Turcie este destinatia perfecta pentru toti cei care isi doresc un sejur relaxant pentru Revelion. Daca vrei ca la final de an doar sa te relaxezi si sa te bucuri alaturi de cei dragi tie, atunci serviciile all inclusive din cele mai cunoscute statiuni turcesti vor fi pe placul tau! Turcia este etalon in ceea ce priveste ospitalitatea si conceptul de all inclusive, asa ca tot ce ai de facut este sa te bucuri de cea mai frumoasa vacanta de Revelion! 

Prima destinatie din Turcia pe care ti-o recomandam este Antalya. Pe site-ul nostru vei gasi zeci de pachete turistice pentru aceasta statiune, astfel incat sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine. Cele mai multe sunt ofertele pentru unitatile de cazare de 5 stele, iar preturile sunt excelente, avand in vedere si ca poti prinde ofertele early booking. 

Unul dintre sejururile pe care ti le recomandam este acesta: Sejur Turcia – Lara | Adalya Elite Lara. Este un sejur de 5 nopti, transportul se realizeaza cu avionul si cu siguranta nu vei regreta alegerea. Hotelul este de 5 stele, construit in anul 2016 si este ideal atat pentru cupluri, dar si pentru familii care au copii. Toti turistii se vor simti excelent si vor petrece un Revelion de neuitat! Sejurul include 5 nopti de cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport, transfer aeroport – hotel – aeroport, asistenta turistica si mese ultra all inclusive. 

In Turcia poti merge si la Istanbul, intr-un circuit cu autocarul. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai frumoase obiective turistice din zona, cu ajutorul unui ghid si nu vei avea timp sa te plictisesti. Acest circuit include transportul cu autocarul, 4 nopti de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus si ghid insotitor. 

Nu parasim inca minunata Turcie si iti recomandam si un circuit in Cappadocia cu autocarul, pentru Revelion. Este vorba despre un circuit de 8 zile, cu plecare din Bucuresti pe data de 28.12.2021. Pachetul turistic include transportul cu autocar, 3 cazari cu mic dejun si 4 cazari cu demipensiune in hoteluri de 4 si 5 stele si ghid insotitor din partea agentiei. Va fi cu adevarat o vacanta reusita si frumoasa. 

Ultima destinatie pe care ti-o recomandam din Turcia este Kusadasi si iti propunem un pachet turistic pentru Revelion ce include 7 nopti de cazare la Hotel Charisma Deluxe de 5 stele, transport cu autocar si posibilitatea de a merge in numeroase excursii (contra-cost). 

Daca preferi o destinatie putin mai indepartata, atunci iti recomandam Sharm el Sheikh, in Egipt. Foarte multi turisti care au petrecut deja Revelionul acolo sustin ca a fost cea mai frumoasa experienta. Sugestia noastra este un Sejur Egipt – Sharm el Sheikh la Parrotel Beach Resort (fost Radisson Blu). Te vei bucura 7 nopti de cazare intr-un hotel de 5 stele cu regim all inclusive, transport cu avion, transfer aeroport – hotel- aeroport si asistenta turistica. Acest sejur are un pret special, asa ca te sfatuim sa profiti cat mai repede de el! 

Pe site-ul Hello Holidays vei gasi si alte oferte pentru destinatiile enumerate, dar si pentru alte destinatii, cum ar fi Skopje, Atena sau Chisinau. Daca ai orice intrebare legata de aceste sejururi, nu ezita sa ne contactezi!