Sus

Sfarsitul de an este mai aproape decat ne-am astepta, iar timpul nu este tocmai prietenul nostru. Este momentul perfect pentru a incepe sa iti faci planuri pentru Craciun si Revelion. Probabil ai primit deja invitatii pentru ultima noapte din an si te gandesti pe care sa o onorezi. In cazul in care esti in dubii si nu stii ce sa alegi, avem o recomandare pe care nu poti sa o refuzi: Revelion in Egipt, mai exact in Hurghada. Aceasta destinatie este din ce in ce mai populara si in randul turistilor romani nu doar de Revelion. Este una dintre cele mai vechi asezari din Egipt si beneficiaza de o priveliste cu adevarat deosebita, fiind situata pe malul Marii Rosii. Nisip fin, apa cu o temperatura perfecta tot timpul anului si posibilitatea de a practica sporturi nautice. Ce iti poti dori mai mult? 

Indiferent de preferintele tale, in Hurghada vei putea sa petreci o vacanta asa cum iti doresti. Te poti relaxa la plaja si inotand, poti vizita cat mai multe locuri istorice din oras si imprejurimi, te poti bucura de experiente inedite, sporturi nautice si alte activitati ce cresc nivelul adrenalinei. 

Orasul Hurghada este renumit pentru ospitalitate si pentru hoteluri de lux, de 4 si 5 stele. poti achizitiona in sejur all-inclusive la un pret excelent in statiunea numita si Perla Turistica a Marii Rosii. Daca vrei sa te bucuri din plin de vacanta si sa nu iti faci griji pentru nimic, cel mai bine este sa achizitionezi un pachet turistic de la Hello Holidays. Pe site vei gasi numeroase oferte pentru sejururi Hurghada 2021, speciale pentru Revelion. Iti garantam ca va fi una dintre cele mai frumoase vacante si de asemenea vei pasi in Noul An intr-o locatie exotica, o experienta total diferita fata de ce ai trait pana acum. In cele ce urmeaza, iti prezentam doua dintre ofertele speciale pentru Revelion! 

Prima oferta este un sejur de 7 nopti la Elysees Dream Beach Hotel, de 4 stele. Hotelul este amplasat excelent, la doar 2 minute de plaja si iti ofera o priveliste excelenta. Plecarea se face in 26.12.2021 din Bucuresti, iar oferta include demipensiune, transport cu avion, taxe de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport. 

Daca iti doresti un hotel de 5 stele, atunci iti recomandam AMC ROYAL HOTEL & SPA. Pretul pentru acest sejur este unul special, de 566 euro/persoana si poate fi achizitionat la oferta pana la data de 31 octombrie. Hotelul este situat extrem de aproape de plaja, astfel ca vei avea o priveliste superba. In pret sunt incluse 7 nopti de cazare, demipensiune, transport cu avion, taxe de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport. Plecarea se face pe 26.12.2021 din Bucuresti. 

Acestea au fost doar doua dintre ofertele disponibile pentru site-ul Hello Holidays pentru Revelion. Iti recomandam sa studiezi sejururile cat mai atent si sa il alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine! Daca ai nevoie de detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi!