Sus

Planurile pentru Revelion sunt mai mereu amanate pana aproape de ultima noapte din an si parca mereu ti-ai dori altceva. Cum ar fi ca anul acesta sa petreci Revelionul departe de tara, intr-o locatie de vis, bucurandu-te de compania celor dragi si admirand cel mai frumos foc de artificii? In plus, nu doar noaptea de Revelion va fi speciala, ci fiecare zi a vacantei. In continuare, iti prezentam trei oferte revelion 2023 ce sunt disponibile atat pe site-ul Hello Holidays, cat si in agentiile fizice. 

Primul pachet turistic are drept destinatie o Skopje. In ultimii ani, tot mai multi turisti si-au exprimat dorinta de a vizita Macedonia de Nord, iar un Revelion petrecut aici pare o idee excelenta. Astfel, recomandarea noastra este un pachet turistic pentru Revelion Skopje, de 5 zile, cu autocarul. In pretul pachetului sunt incluse urmatoarele: transport cu autocarul clasificat pentru curse internationale, patru cazari cu mic dejun in hotel de 4 stele, doua vizite la Skopje si Sofia si ghid insotitor. Programul vacantei este structurat foarte bine, astfel incat sa poti vizita cat mai multe obiective impresionante si sa te si relaxezi: 

  • in prima zi vei ajunge la destinatie, in Skopje si vei putea participa la un tur pietonal, in care vei admira cele mai frumoase obiective turistice ale orasului 
  • a doua zi poti alege sa ramai in oras si sa il vizitezi sau poti achizitiona o excursie optionala la Ohrid 
  • a treia zi, ziua de Revelion, poti sa o petreci in oras sau sa cumperi o excursie optionala, pe traseu Skopje-Kosovo, unde vei putea vizita unele dintre cele mai frumoase obiective turistice, iar seara vei putea participa la o cina festiva de Revelion 
  • a patra zi, ai de ales intre timp liber in oras sau o excursie optionala la Canionul Matka
  • a cincea zi, ultima, te vei intoarce acasa, dupa ce vei vizita si capitala Bulgariei, Sofia. 

A doua oferta pe care ti-o prezentam are drept destinatie Antalya. Stim ca este una dintre destinatiile preferate de catre turistii romani in sezonul estival, asa ca de ce sa nu petreci noaptea dintre ani aici? Iti recomandam un Sejur Turcia, Side, la Adalya Ocean de Luxe. Este un complex turistic de 5 stele, situat pe malul marii, astfel ca vei avea o priveliste excelenta. Pachetul include 5 nopti de cazare in regim ultra all-inclusive, bilete de avion dus-intors, taxe de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport. La destinatie vei gasi numeroase modalitati de a petrece timpul, de a te relaxa si de a ramane cu cele mai frumoase amintiri. 

Nu in ultimul rand, iti recomandam si un pachet turistic cu destinatia Grecia, mai exact Riviera Olimpului. Sejurul dureaza 4 nopti, iar cazarea se va face la Hotel Yakinthos din Paralia Katerini. In pachetul turistic este inclusa cazarea in regim de demipensiune, transportul cu autocarul si ghid turistic insotitor. De asemenea, vei putea achizitiona cateva excursii optionale pentru cele mai populare obiective turistice din zona. 

Speram ca ti-am atras atentia si ca vei alege unul dintre aceste pachete turistice pentru Revelion!