Sus

Intr-un fel, putem spune ca pregatirile pentru Revelion au intrat pe ultima suta de metri. Cu toate ca mai mult de o luna ne desparte de ultima noapte din an, daca vrei sa o petreci intr-o locatie de vis, ar trebuie sa te grabesti si sa alegi cele mai bune pachete turistice. In cele ce urmeaza, iti prezentam doar trei oferte pentru revelion 2022-2023, iar pentru restul te asteptam pe site, pe pagina dedicata Revelionului sau in una dintre agentiile fizice Hello Holidays. 

Avand in vedere ca Grecia este una dintre destinatiile preferate ale turistilor romani pe timp de vara, ce ai spune daca ti-am propune sa petreci Revelionul chiar in capitala tarii, Atena? Poti opta pentru pachetul turistic Revelion 2023 Atena, de 7 zile. Transportul se realizeaza cu autocarul, astfel ca in drumul tau vei admira cele mai frumoase peisaje. Este si un mod convenient de a te relaxa pe drum, astfel ca vacanta va incepe din momentul in care ajungi la punctul de intalnire cu grupul. In acest pachet turistic sunt incluse transportul cu autocarul, ghid insotitor din partea agentiei, 6 cazari cu mic dejun inclus (4 in hotel de 4 stele in Atena si 2 in hotel de 3 stele pe Riviera Olimpului). Avand in vedere ca este un circuit turistic, fiecare zi este bine planificata si poti alege si excursii optionale, la preturi excelente, pentru a vizita cat mai multe obiective impresionante. 

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta doua oferte pentru Turcia. Si aceasta tara este extrem de apreciata de catre turistii romani in sezonul estival, insa este si locatia ideala pentru a petrece ultima noapte din an. Astfel, iti recomandam un Sejur Turcia – Belek, la Susesi Luxury Resort de 5 stele. Belek este una dintre cele mai luxoase statiuni din Turcia, avand in vedere amplasarea, dar si felul in care a gsot gandita. Este o statiune mai retrasa, in care vei regasi peste 30 de hoteluri de 5 stele si numeroase case de vacanta luxoase. Statiunea este scaldata de razele solare pentru mai mult de 300 de zile pe an. Este destinatia perfecta pentru cei care prefera o vacanta linistita si chiar si pentru o luna de miere romantica. Sejurul dureaza 5 nopti, transportul se realizeaza cu avionul, iar in pretul pachetului sunt incluse transportul, cazarea in regim ultra all-inclusive, taxele de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica. 

Nu puteam sa nu iti recomandam si unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, nu doar din Turcia. Este vorba despre Cappadocia, o locatie desprinsa din povesti, pe care trebuie sa o vizitezi macar o data. Acest pachet turistic include biletele de avion, bagaj de cala de 20 kg, bagaj de mana de 6 kg, ghid insotitor, transport cu autocarul in Turcia si cazari cu demipensiune in hoteluri de 5 stele. 

Asadar, speram ca ti-am atras atentia cu recomandarile noastre si ca vei alege unul dintre aceste pachete turistice pentru a petrece Revelionul!