× Hello Holidays

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA – GYOR

Ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.


Ziua 2. VIENA – MUNCHEN

Mic dejun. Deplasare la Viena pentru un scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde vom admira: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora.Continuam traseul in Salzburg unde vom  vizita Gradinile Mirabell si Casa Mozart. La München se viziteaza: Domul si Primaria in exterior, Marienplatz si popas  la Hofbrauhaus (beraria de la 1589). Cazare in Munchen.


Ziua 3. MUNCHEN – LUXEMBOURG - PARIS

Mic dejun. Plecare spre Paris. In traseu oprire in Luxembourg unde se viziteaza  centrul vechi si Catedrala Notre Dame. Cazare in Paris.


Ziua 4. PARIS - VERSAILLES

Mic dejun. Vizita Versailles. Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul Montmartre (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in Turnul Montparnasse (209 m) - panorama asupra orasului, croaziera pe Sena si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde).  Cazare in Paris.


Ziua 5. PARIS

Mic dejun.  Continuam  vizita in Parsis: Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in paris

                                                                                                                                                         

Ziua 6. PARIS – OXFORD - LONDRA

Mic dejun. Traversarea canalului manecii prin eurotunel. Vizita Oxford. Cazare in Londra.


Ziua 7. LONDRA

Mic dejun. Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire) la Greenwich-vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Continual turul cu autocarul pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.


Ziua 8. LONDRA

Mic dejun. Se viziteaza (intrare gratuita) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber-shopping sau Muzeul Figurilor de Ceara, etc. Cazare in londra.


Ziua 9. LONDRA – BRUGGES – BRUXELLES

Mic dejun. Travesarea canalului manacii cu ferryboat. Popas in Brugges (1 ora). Tur Bruxelles cu autocarul: Catedrala St.Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Sacre Coeur, apoi, tur pietonal: Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St.Houbert. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Bruxelles.


Ziua 10. BRUXELLES –HAGA – ROTTERDAM – DELFT - AMSTERDAM

Mic dejun. In Bruxelles, vizita platoul Heysel (atomium, minieuropa). Deplasare la Haga - vizita tribunalul international (exterior). Deplasare prin Rotterdam si popas o ora in zona centrala. In Delft - popas la centrul de portelan.  Cazare in Amsterdam.


Ziua 11. AMSTERDAM

Mic dejun. Tur (3 ore) Amsterdam cu ghid local pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, gara centrala, Piata Waterloo, canalul Amstel. Timp liber: muzeul national, shopping (centrul de bijuterii), optional ( aprox. 10 €) plimbare cu vaporasul pe canale. Ora 17-deplasare spre Germania. Cazare la jumatatea distantei dintre Amsterdam si Berlin.


Ziua 12. BERLIN

Mic dejun. Deplasare la Berlin-tur (3 ore) cu ghid local. Popas in centru.ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Berlin.


Ziua 13. BERLIN – POTSDAM – DRESDA – KARLOVY VARY – PRAGA

Mic dejun. Excursie la Potsdam–vizita Palatul Sanssouci (plata la intrare). In Dresda-vizita centru si Castelul Zwinger. Excursie la Karlovy Vary. Cazare in Praga.


Ziua 14. PRAGA

Mic dejun. Tur Praga. In orasul vechi la castel (hrad) se viziteaza catedrala Sf. Vit si celebra ulita de aur, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat in afara cetatii), Podul Carol (peste raul Vltava), piata primariei vechi - ceasul cu sfinti. Croaziera pe Vltava. Timp liber in Praga. Cina (include si bauturi) pragheza cu program artistic. Cazare in Praga.


Ziua 15. BRATISLAVA - BUDAPESTA

Mic dejun. In Bratislava, vizita: biserica incoronarii Mariei Tereza si plimbare pe faleza de la malul Dunarii. Plecare spre Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, cetatea, bastionul pescarilor, podul cu lanturi, parlamentul, podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night(optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in budapesta.


Ziua 16. BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare din Ungaria- Arad- Sibiu- Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. Ora 23, in Bucuresti.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

5/5
din 3 recenzii
Adauga recenzie
Labont Eugenia

12.02.2024

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!
Labont Eugenia

04.01.2024

Nu am mai calatorit cu agentia d-voastra, dar mi-as dori. Vreau sa stiu data plecarii in cele 10 capitale europene 16 zile. As dori sa ma inscriu. Va multumesc.
Labont Eugenia

10.11.2023

As dori sa stiu date plecare circuit si pretul pentru 10 capitale europene!
Recenzie adaugata cu succes!

Ai calatorit cu noi? Lasa-ne un review!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

REVELION 2025 la SKOPJE 5 zile Autocar HELLO DEAL

REVELION 2025 la SKOPJE 5 zile Autocar HELLO DEAL

Macedonia

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 300 €/pers.

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Avion HELLO DEAL

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Avion HELLO DEAL

Turcia

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 600 €/pers.

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Autocar

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Autocar

Turcia

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 348 €/pers.

Calendar plecari circuite

August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Noiembrie 2024
Decembrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta