Sus

Care sunt planurile tale pentru vacanta de vara aceasta? In cazul in care nu stii unde sa petreci o vacanta de neuitat, avem o recomandare pentru tine. Este vorba despre un sejur in Bulgaria, cu autocarul. In continuare, iti vom prezenta cateva oferte de sejururi Bulgaria 2022 pe care le poti rezerva direct pe site-ul nostru. Speram sa iti placa!

Albena este una dintre cele mai indragite statiuni, ideala pentru orice turist. Aici poti petrece o vacanta linistita sau te poti bucura pe deplin de sporturi nautice. Indiferent de felul in care iti doresti sa iti petreci vacanta, iti recomandam un Sejur Bulgaria – Albena la Malibu Hotel, de 5 nopti, cu autocarul. Hotelul este de 4 stele si este situat la doar 150 m de plaja. In pretul sejurului sunt incluse cazarea in regim de all inclusive, transport cu autocarul si asistenta turistica. 

Eleganta statiune Balchik este locul ales de Regina Maria drept resedinta de vara. Nu este de mirare avand in vedere aerul boem al statiunii si felul in care se vede marea. Este o locatie spectaculoasa si iti recomandam macar o data sa mergi aici in vacanta. Poti opta pentru un Sejur Bulgaria – Balchik la Mistral Hotel. Sejurul dureaza 3 nopti, iar transportul se efectueaza cu autocarul. In pret, vei beneficia de mic dejun inclus, asistenta turistica si transport cu autocarul. 

Sunny Beach, asa cum ii spune si numele, este o statiune vesela, ideala pentru distractie. Este considerata ,,capitala distractiei” din Bulgaria, aici venind turisti de toate varstele pentru a petrece un sejur de neuitat. Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa intelegi de ce este atat de apreciata statiunea, atunci iti recomandam un Sejur Bulgaria – Sunny Beach la Smartline Meridian Hotel, de 3 nopti, cu autocarul. In pretul sejurului sunt incluse cele trei nopti de cazare in regim demipensiune, transport cu autocarul si asistenta turistica. 

Despre Obzor putem sa iti spunem ca este una dintre cele mai linistite statiuni din Bulgaria si de asemenea o statiune care se lauda cu o plaja impresionanta de aproximativ 7 km. Astfel, daca iti doresti o vacanta cat mai linistita, aici este locul ideal. Opteaza pentru un Sejur Bulgaria – Obzor la The Cliff Beach & Spa. Aici, vei petrece 3 nopti de vis, intr-un hotel de 4 stele, aflat la doar 200 m de plaja. Sejurul include cazarea cu mic dejun, transport cu autocarul si asistenta turistica. 

Nu puteam sa nu iti prezentam si un sejur in cea mai populara statiune din Bulgaria: Nisipurile de Aur. Atmosfera din statiune nu poate fi comparata cu nimic. Este o statiune ,,vie”, in care distractia este la ea acasa. Astfel, iti recomandam un sejur Bulgaria – Nisipurile de Aur la Madara Hotel, de 4 stele. Sejurul dureaza 3 nopti si include transport cu autocarul, masa all inclusive si asistenta turistica. 

Speram ca ti-au placut aceste sejururi si daca iti doresti sa rezervi vreunul, te asteptam cat mai curand pe site-ul agentiei.